Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Festivals
Arenberg En Route Eén ticket, drie locaties, drie shows.

Arenberg En Route

Twee weekends lang treedt Arenberg buiten haar muren. Vier avonden lang nodigen we ons publiek uit om op locatie te genieten van woord, muziek en comedy. Zo krijg je voor de prijs van één ticket drie voorstellingen op drie verschillende unieke plekken in Antwerpen.

Toegegeven, er is al genoeg gewandeld het afgelopen jaar. Maar hoe vaak krijg je de kans om Soe Nsuki in de Hofkamer te zien? Of Tutu Puoane in de Academie voor Schone Kunsten? En dat op één avond. Steeds in openlucht, steeds voor een publiek van 50 personen.

Locaties

Cultuur in openlucht verdient op z’n minst een mooie locatie. En waarom niet meteen gaan voor vijf verschillende toplocaties? Van erfgoed over musea tot één van de schoonste jeugdcentra in Antwerpen: Arenberg En Route neemt je er mee naartoe.

Op vrijdag 21.05 en zaterdag 22.05 trekken we naar het Maagdenhuis, Kavka, het Paleis op de Meir en de Hofkamer.

Vrijdag 04.06 en zaterdag 05.06 houden we halt in de tuin van de Academie voor Schone Kunsten, de Hofkamer en de tuin van de Sint-Pauluskerk.

Tickets

Trek je mee en route? Dan koop je een ticket voor een van de vier avonden. De line-up van deze avonden vind je hieronder. Per avond zijn er drie startlocaties. Jij kiest jouw startlocatie, later krijg je een mail met de volledige route opgestuurd. Na elke voorstelling wandel je naar de volgende locatie.

Op je route krijg je de volledige line-up van die dag te zien. De volgorde wordt bepaald door je startlocatie.

Praktische info

Nog vragen? Alle praktische info over Arenberg En Route vind je hier.