Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Artiesten

'Nuff Said - vrijdag

'Nuff Said

Tijdens Nuff Said blaast huisorkest Lucid Lucia de hipste podiumtalenten uit de hele wereld bij elkaar. Comedians, hiphoppers, jazz-cats en spoken word performers. 'Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam. 'Nuff Said dé referentie voor onvervalst nieuw borrelend podiumtalent: mainstream en underground. En mag dus niet ontbreken op Mad Goat 2022.

Met David Galle, Fatiha El-Ghorri, Bjorn Romy, Juicy en MC Jan Linssen.

Deze voorstelling maakt deel uit van het dagprogramma van Mad Goat op 04.03. Reserveer hieronder je dagtickets!

Fatiha El-Ghorri

Fatiha El-Ghorri (VK) is van Marokkaans-Britse afkomst. Onder haar kleurrijke hijab zit een geest vol scherpe observaties en uitdagende humor rond het leven van een Britse moslima. Fatiha doorbreekt stereotypes en daagt je uit je blik op de Islam, moslims en moslima's te herzien. Ze snijdt onderwerpen aan zoals islamofobie en dating door haar eigen ervaringen te deling. Grappig, uitdagend en bitter eerlijk!

Bjorn Romy

Bjorn Romy (NL) is een rasentertainer die jarenlange ervaring heeft in de theaterwereld. Sinds hij heeft besloten om ook de wereld van de spoken word te betreden is hij ook daar niet meer weg te denken. Bjon combineert zijn dichtkunst met een grote dosis humor. Is hij de grappigste theatrale spoken word artiest? Of is hij de meest poëtische comedian?

Juicy

Post RnB met jazz, soul en hipho, dat is JUICY. Het duo bestaat uit Julie Rens (zang, keyboard, elektronische drums) en Sasha Vovk (zang, keyboards, gitaar), die elkaar ontmoetten aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de zangles van David Linx. Ze brachten al twee EP's uit, dat hun tal van spots op festivals bezorgden - o.a. Dour, Les Ardentes en Couleur Café - én als voorprogramma van Angèle, Ibeyi en Trixie Whitley opleverden.

 

Mad Goat VRIJDAG

Koop hier je dagtickets voor Mad Goat op vrijdag 04.03.