Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Artiesten

'Nuff Said - zaterdag

'Nuff Said — ZATERDAG 05.03

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Vanaf oktober kan je elke maand op ‘Nuff Said in De Studio terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De energieke spring-in-’t-veld Soe Nsuki is jullie host. Aight! Who’s in!?

Line-up:

  • Soe Nsuki
  • Glodi Lugungu
  • Andy Fierens
  • JTOTHEC
  • Liz Miele

Deze voorstelling maakt deel uit van het programma van Mad Goat op zaterdag 05.03. Reserveer hieronder je dagtickets!

Soe Nsuki

Soe Nsuki (BE) is al langer geen onbekende meer. Comedienne, journaliste, hiphop-girl en zoveel meer. Ondertussen werden haar good vibes ook opgepikt door televisie. Ze was te zien in onder andere Weg zijn wij en Slimste Mens Ter Wereld. In 2018 is ze in première gegaan met haar eerste avondvullende voorstelling Soetopia.

Website | Facebook | Instagram | YouTube

Glodi Lungungu

Glodi Lungungu (NL) is op jonge leeftijd gevlucht uit DR Congo en opgegroeid in Dommelen, bij Eindhoven, in een gezin van 9 kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer maar zijn voetbalvrienden zagen al snel dat er in hem een comedian schuilde door alle grappige verhalen die hij vertelde in de kleedkamer na afloop van de training. Winnaar jury- en publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2018.

Andy Fierens

Andy Fierens (BE) geldt als het buitenbeentje van de Vlaamse literaire wereld. Met zijn hilarische en genadeloze teksten, en met zijn compromisloze live performances, werd hij algauw een opmerkelijke en veelgevraagde gast op podia in België, Nederland en Zuid-Afrika. Zijn stijl is humoristisch, exuberant, verrassend en poëtisch. Hij is tevens frontman van de literaire punkband Andy & The Androids.

JTOTHEC

JTOTHEC (spreek uit : Jay to the Cee) is Jonas Casier. Met zijn homestudio vol vintage gear, een funky mind, een kamerbrede glimlach en een berg talent is hij klaar jou en de rest van de wereld van zijn geweldige Power Funk te laten genieten!

Website | Facebook | Spotify

Liz Miele

Liz Miele (US) is een comédienne uit NYC die je kan kennen van Comedy Central, FOX, AXS TV, Hulu of NPR's Wait Wait Don't Tell Me. Ze verscheen ook al in The New Yorker, The NY Times, Runner's World, Psychology Today en The Guardian. Haar videos zoals Feminist Sex Positions, Fuck Finland of London Cops Are Better Than American Cops gingen viraal op YouTube, Instagram en TikTok. Ze tourt regelmatig over de hele wereld en heeft al drie albums uit op Spotify en iTunes, waaronder haar nieuwste Self Help Me - die ook gratis op YouTube verscheen.

Mad Goat ZATERDAG

Koop hier je dagtickets voor Mad Goat op zaterdag 05.03.