Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
5 to watch Yannick Joos, Lev Vanorbeek, Oscar Smit, Desta Jong, Warre Verlinden
Koop tickets

€ 22

Basisprijs

€ 19

-26 jaar

€ 19

Studenten

Arenberg - BARLOKAL
Tijdschema

20:00 5 comics to watch
20:45 Verwacht einde
 

Timings zijn steeds onder voorbehoud.


Met dit ticket kan je alle Mad Goat-shows op zaterdag 04.03 volgen! Ontdek alle shows »

5 to watch

Vijf comedians die je moet onthouden. Geselecteerd door Mad Goat en het Utrecht Internationaal Comedy Festival. Meer info heb je niet nodig om te weten dat dit een knaller van een line-up is!

Line-up:

  • Desta Jong (NL)
  • Lev Vanorbeek
  • Warre Verlinden
  • Oscar Smit (NL)
  • Yannick Joos

Desta Jong (NL)

Desta is één van de grootste nieuwe talenten in het circuit. De Amsterdamse is niet op haar mond gevallen. Met haar rauwe energie en unieke comedy stijl speelde ze al tal van comedyclubs en -shows plat.

Instagram

Lev Vanorenbeek

 Een 36-jarige bouwvakker uit Zepperen. Lev ontwikkelde op jonge leeftijd een liefde voor motoren. En humor. Hij voegde de twee samen en zo ontstond Motorcycle Comedy. Hij zal je overtuigen met grappige observaties uit het dagelijkse leven, in het plat Zeppers.

Instagram

Warre Verlinden

18 jaar en een heerlijk ontwapenende podiumcharmeur. Da’s Warre in een notendop. Samen met zijn ukulele en gitaar brengt hij een mix en eigen interpretatie van cabaret en stand-up. Hij is de toekomst. Jij kan ‘m nu al ontdekken!

Instagram

Oscar Smit

Oscar is jurist en stand-up comedian. Hij is vast lid van het Comedyhuis en schrijft voor het VPRO-programma Plakshot. Op het podium behandelt hij actuele onderwerpen met de precisie van een jurist.

In 2019 speelde hij de finale van de Comedy Talent Award én van het Groninger Studenten Cabarat Festival.

Website | Instagram

Yannick Joos

Yannick is stand-up comedian, hardcore ADHD’er en begeleider voor mensen met een beperking. Gewapend met z’n energieke lichaamstaal en een streepje poëzie neemt hij je mee in zijn surrealistische kijk op de wereld. Van vegan vampieren tot buikpluisjes. Geen onderwerp te absurd om op de korrel te nemen!

Instagram

Mad Goat 2023

Deze show maakt deel uit van het Mad Goat Comedy Festival.

Mad Goat is terug! Straffer, harder en grappiger dan ooit. Live in ’t echt, vanop twee locaties. Van donderdag 02.03 tot en met zondag 05.03 schotelen we je de grappigste, beste, opmerkelijkste en strafste comedy uit binnen- en buitenland voor. Bekijk hier het volledige programma.


Meer Mad Goat?

Ontdek alle shows op de Mad Goat-line up!