Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Carmen Lynch Lunch Talk
Gratis
Arenberg
Tijdschema

12:00 Deuren + lunch
12:15 Inleiding door Amal Miri (onderzoeksgroep CRESC & 'Nuff Said)
12:20 Carmen Lynch
12:50 Nabeschouwing door Prof. Heidi Vandebosch (Communicatiewetenschappen)
12:55 Q&A
13:15 Verwacht einde

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

De Lunch Talk van Carmen Lynch is gratis, maar je moet wel hier op voorhand reserveren.

Carmen Lynch

Sinds 2020 brengen 'Nuff Said en de Faculteit Sociale Wetenschappen van de UA vier keer per jaar een gratis Lunch Talk. Tijdens deze talks staat een artiest uit de comedy-, literatuur- of muziekscene centraal. Met een focus op het persoonlijke en professionele verhaal van de gast tegen de achtergrond van actuele maatschappelijke thema's en gebeurtenissen.

Tijdens Mad Goat wordt Carmen Lynch (VS) uitgenodigd. Je kent haar misschien wel van The Tonight Show Statting Jimmy FallonThe Late Show with Stephen ColbertConanInside Amy Schumer, en de documentaire Hysterical.

Daarnaast treedt Lynch ook op in het Spaans als stand-up comedian, heeft ze haar eigen podcast The Human CentiPOD en gaan haar video's om de haverklap viraal op TikTok.

Lynch is dus meer dan mee met de digitale cultuur. Maar dat is lang niet altijd zo geweest. In deze Lunch Talk heeft ze het over de groeiende rol van sociale media in de comedywereld én de maatschappij. Vanuit haar persoonlijke ervaringen en die van de celebs die in haar podcast langskomen, heeft ze het over hoe sociale media een verrijking kunnen zijn, maar evengoed een uitdaging. Denk maar aan cyberpesten of celebrity bashing.

Kom langs en laat je inspireren!

Website | Instagram | Spotify | TikTok

 

Mad Goat 2023

Deze show maakt deel uit van het Mad Goat Comedy Festival.

Mad Goat is terug! Straffer, harder en grappiger dan ooit. Live in ’t echt, vanop twee locaties. Van donderdag 02.03 tot en met zondag 05.03 schotelen we je de grappigste, beste, opmerkelijkste en strafste comedy uit binnen- en buitenland voor. Bekijk hier het volledige programma.


Tickets Mad Goat 2023

Koop nu tickets voor voor Mad Goat 2023!