Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Comedy & Guitars Nele Needs A Holiday, Peter Hens & Roel C. Verburg
Koop tickets

€ 22

Basisprijs

€ 19

-26 jaar

€ 19

Studenten

De Studio
Tijdschema

21:15 Comedy & Guitars
22:00 Verwacht einde

Timings zijn steeds onder voorbehoud.


Met dit ticket kan je alle Mad Goat-shows op zaterdag 04.03 volgen! Ontdek alle shows »

Comedy & Guitars

Euhm, moeten we de insteek voor deze line-up nog uitleggen? De titel dekt de lading, toch? Een selectie zeer fijne comedians, die gitaar kunnen spelen en hun talenten op ‘t podium combineren. Lachen én meeklappen, dus! 

Line-up:

 

  • Nele Needs A Holiday 
  • Peter Hens 
  • Roel C. Verburg

Nele Needs A Holiday 

Nele is een tragikomische songschrijfster, op zoek naar de handleiding van het leven. Ze onderneemt poging na poging om de onbegrijpelijke warboel van menselijke relaties te ontwarren. 

Nele krabt waar het jeukt: ze hult haar verlangens, problemen en neuroses in vrolijke melodieën met zomerse akkoorden op een ogenschijnlijk onschuldige ukulele. Haar inspiratie vindt ze in baaldagen, wraakgevoelens, pijnlijke schoenen en zatte botten, gebroken harten en gefnuikte dromen, en dat lege gevoel na een avond zappend voor TV. Klaar voor een show vol herkenbare songs en zelfrelativering?

Website

Peter Hens 

Peter is een goedlachse kerel uit de Kempen. Hij speelt vrolijke liedjes, afgewisseld met geslepen moppen en leuke verhalen. De combo van z’n sappige dialect en herkenbare humor wint elk publiek. Gevat, joviaal en een tikkeltje absurd! 

In 2017 speelde Peter de finale van het één-programma Voor De Leeuwen en verscheen hij in Belgium’s Got Talent. 

De vergelijking met Urbanus of Nonkel Bod werd al gemaakt. Maar gezien Peter vooral z’n eigen ding doet, houden wij het op: mis z’n passage op Mad Goat niet!

Website | Instagram

Roel C. Verburg 

Naast verhalen over z’n dagelijkse leven als flierefluiter pur sang, brengt Roel met zijn elektrische gitaar de meest hilarische songs. Waar bij de meeste cabaretiers liedjes een rustpunt vormen, gaan tijdens Roels liedjes de grappen in hoog tempo door. Eigenzinnig, relaxed en uiterst lollig! 

Roel veroverde Belgische en Nederlandse podia alsof het niets was. Hij stond op Lowlands, Concert At The Sea en Zwarte Cross. Daarnaast is hij één van de vaste comedians in het Comedy Café in Amsterdam en Utrecht en een graag geziene radio- en tv-gast.

Website | Instagram

Mad Goat 2023

Deze show maakt deel uit van het Mad Goat Comedy Festival.

Mad Goat is terug! Straffer, harder en grappiger dan ooit. Live in ’t echt, vanop twee locaties. Van donderdag 02.03 tot en met zondag 05.03 schotelen we je de grappigste, beste, opmerkelijkste en strafste comedy uit binnen- en buitenland voor. Bekijk hier het volledige programma.


Meer Mad Goat?

Ontdek alle shows op de Mad Goat-line up!