Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
De Allereerste Keer Piv Huvluv
Archief
Facebook event
Tijdschema

14:00 Deuren
15:00 De Allereerste Keer
16:00 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

De Allereerste Keer

Kinderen willen vroeg of laat stappen zetten naar zelfstandigheid, onder het motto:  “Ik wil het zélf doen!”. Elke nieuwe stap start met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en sensatie. Ouders volgen alles met interesse en aanmoedigingen, maar niet zelden ook met argwaan, onrust en bezorgdheid. Als alles achter de rug is, voelt iedereen bevrijding, opluchting, soms zelfs euforie. Het zorgt niet alleen voor spanning en sensatie, het levert stof op voor heroïsche verhalen aan feesttafels.  

In De allereerste keer (Piv Huvluv's 4de jeugdtheaterproductie) beleef je Piv’s groei naar zelfstandigheid: de mislukkingen, de onverwachte wendingen, de gênante situaties, de overwinningen, de trauma’s,… Ze passeren allemaal de revue en wekken óf herkenning  óf verlangen op, naar die eigen allereerste keer.  Hij heeft het over zijn eerste boek, het eerste optreden met de kleuterklas, de eerste Nieuwjaarsbrief, de eerste keer alleen thuis, voor de eerste keer boodschappen mogen doen, de eerste spreekbeurt, het eerste liefje en nog zoveel meer.

Piv Huvluv

Piv introduceert in zijn voorstellingen het begrip stand-up comedy zo puur mogelijk bij kinderen. Natuurlijk is hij ook de rasverteller die vanuit zijn ervaringen in onderwijs en jeugdwerk perfect weet hoe kinderen zijn en hoe ze zich gedragen. Piv won onlangs nog het Kindertheaterfestival Gent 2020.


Reeds afgelopen
  • zondag 6 maart 2022 - 15:00 - 16:00