Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
De Tafel van Frank Afro Belg
Koop tickets

€ 22

Basisprijs

€ 19

-26 jaar

€ 19

Studenten

De Grote
Tijdschema

20:00 De Tafel van Frank
20:45 Verwacht einde

Timings zijn steeds onder voorbehoud.


Met dit ticket kan je alle Mad Goat-shows op zaterdag 04.03 volgen! Ontdek alle shows »

De Tafel van Frank

De enige tafel die Vlamingen met een sterk metabolisme verwelkomt, want hier verteren we alles. Het veiligste kot voor Vlaamse conversaties. De authentieke stem van de volksmond. Trek je lange tenen al maar in! 

Gastheer is Frank Goossens, een personage uit de satirische webreeks Afro Belg. Frank is een stereotype boomer, die vaak z’n mond voorbij praat met af en toe een racistisch accentje.

Afro Belg

Afro Belg is de satirische reeks sketches van Joffrey Anane. In de sketches en door z’n typetjes kaart hij racisme en discriminatie tegenover mensen van kleur aan. 
Joffrey put hiervoor uit zijn eigen ervaringen. Hij werd opgevoed door zowel z’n biologische ouders als door zijn witte pleegouders. Door de perspectieven van Joffrey en zijn personages worden je ethische grenzen op een subtiele manier verlegd. 

Afro Belg staat ook voor het omhelzen van twee identiteiten. De reeks belicht het conflict tussen de conservatieve Vlaming die zich verzet tegen verandering en de Afro Belg die gewaardeerd wil worden door het land waarin hij/zij/hun leeft.

InstagramFacebook

Mad Goat 2023

Deze show maakt deel uit van het Mad Goat Comedy Festival.

Mad Goat is terug! Straffer, harder en grappiger dan ooit. Live in ’t echt, vanop twee locaties. Van donderdag 02.03 tot en met zondag 05.03 schotelen we je de grappigste, beste, opmerkelijkste en strafste comedy uit binnen- en buitenland voor. Bekijk hier het volledige programma.


Meer Mad Goat?

Ontdek alle shows op de Mad Goat-line up!