Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Mad Goat — dag 03 Eén ticket, keuze uit twaalf shows
Archief
Tijdschema

Check hier de timetable in detail.

Met een ticket voor Mad Goat op zaterdag 04.03 krijg je toegang tot alle shows op deze dag. Zo kan je maar liefst drie shows meepikken en je eigen Mad Goat à la carte samenstellen.

Mad Goat — dag 03

Twaalf shows. Twee locaties. Eén afterparty. Da's Mad Goat Comedy Festival op zaterdag 04.03. En 't beste nieuws? Je hoeft slechts één ticket te kopen om toegang tot alle shows te krijgen!

Van donderdag 02.03 tot en met zondag 05.03 schotelen we je de grappigste, beste, opmerkelijkste en strafste comedy uit binnen- en buitenland voor. Met op zaterdag 04.03 een goed gevuld programma vol jong talent en gevestigde waarden, waarvoor je dus slechts één ticket nodig hebt. Zo kan je maar liefst drie shows meepikken en je eigen Mad Goat à la carte samenstellen. Duik hieronder in het programma en reserveer meteen je ticket!

Afro Belg presenteert: De Tafel van Frank

Gastheer Frank Goossens, een personage uit de satirische webreeks Afro Belg van Joffrey Anane, nodigt een aantal gasten uit aan zijn tafel. Frank is een stereotype boomer, die vaak z’n mond voorbij praat met af en toe een racistisch accentje. Trek je lange tenen al maar in!

Om 20:00 in De Grote van Arenberg.

Esther Manito & Prince Abdi

Esther Manito (UK) is een Libanees-Briste stand-up comedian. Bovenop het winnen van tonnen comedy-awards, is ze de eerste vrouwelijke comedian die in het Dubai Opera House stond én werd haar boek Don't Panic I'm Islamic door Amazon gepubliceerd. Prince Abdi (UK) z'n ijzersterke reputatie maakt hem een van de belangrijkste stemmen in de comedy-scene. Hij tourde al met straffe namen als Trevor Noah, Dave Chapelle en Chris Rock.

Om 20:00 in de BLACKBOX van Arenberg.

5 to Watch

Vijf comedians die je moet onthouden. Geselecteerd door Mad Goat en het Utrecht Internationaal Comedy Festival. Met: Desta Jong (NL), Lev Vanorbeek, Warre Verlinden, Oscar Smit (NL), Yannick Joos en Said El Hassnaoui als MC.

Om 20:00 in BARLOKAL in Arenberg.

FATIMA

Lastige onderwerpen verpakken in grappige verhalen. Goudeerlijk zeggen wat ze van de dingen vindt. Oor hebben voor andere meningen. Humor koppelen aan lef. Waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert zij een lach. Een uurtje in ’t gezelschap van de gezellige, goedlachse Fatima de beste therapie!

Om 20:00 in De Studio.

Ish Talks: Lectrr

Ish Ait Hamou en zijn liefde voor verhalen. Dat is het recept voor zijn podcast Ish Talks, waarin hij op zoek gaat naar zichzelf door te praten met mensen die hem inspireren, uitdagen en nieuwsgierig maken. Op Mad Goat doet hij 't live met als gast Lectrr. Lectrr is het pseudoniem van Steven Degryse – cartoonist, striptekenaar, animator, scenarist en columnist.

Om 20:00 in De Studio.

BILLIE

Laat je ontroeren, verrassen en meevoeren door het geïmproviseerde verhaal van BILLIE, een comedyshow van de Belgische Improvisatie Liga. Jij beslist wie BILLIE is, welke van de vier impro-acteur BILLIE vertolkt en hoe het verhaal van BILLIE zich ontwikkelt.

Om 21:15 in De Grote van Arenberg.

Johan Petit: Ne pinot gris da smaakt altijd

Sinds Johan Petit in 2012 op z’n telefoon de app Notities ontdekte, verzamelt hij grappige en wonderlijke zinnen. Ne pinot gris da smaakt altijd is een taalverzameling van korte observaties, uitspraken van hemzelf en anderen, mislukte woorden en versprekingen en gedichten.

Om 21:15 in de BLACKBOX van Arenberg.

In gesprek met: Memes van 't Stad

Nadat Instagram vier keer z'n account offline haalde, staat Memes van ’t Stad terug online. Terug van nul beginnen, met minder volgers, maar evenveel humor. Is de humor van Bart De Memer te donker, te hard? Hij vindt van niet, voor hem is zijn humor een vlucht van de realiteit. Net wat z’n volgers soms nodig hebben. Hinda House gaat met hem in gesprek.

Om 21:15 in BARLOKAL in Arenberg.

Adam Fields & Alistair Barrie

Adam Fields (UK) is een Britse stand-up comedian die met z’n charme een wereldwijd publiek inpakt. Zijn levendige en zéér visuele stijl laten je geen seconde onberoerd. Timeout Magazine: “Adam Fields combines self-deprecation with hilariously precise cultural observations”. Alistair Barrie (UK) is een van de strafste headliners van het internationale comedy-circuit. Hij speelde al in meer dan 40 landen en op legendarische plekken als de Comedy Cellar in New York. Messcherp! 

Om 21:15 in De Studio.

Comedy & Guitars

Een selectie zeer fijne comedians, die gitaar kunnen spelen en hun talenten op ‘t podium combineren. Lachen én meeklappen met Nele Needs A Holiday, Peter Hens en Roel C. Verburg. Je MC is Domien Vloeberghs.

Om 21:15 in De Studio.

Masters of Comedy

Masters of Comedy staat voor high quality comedy van high quality comedians. Met: Nigel WilliamsJoost van Hyfte en MC Manu Moreau. Nigel & Joost spelen beiden een beetje langer, aangezien Marie Koet heeft gecanceld wegens ziekte.

Om 22:30 in De Grote van Arenberg.

Belgium's Least Wanted

Enkele topcomedians zijn opgestaan en hebben als Belgium's Least Wanted een alliantie gevormd. Samen sterk, de superdiverse krachten gebundeld! Een beetje zoals The Avengers, maar dan met grappen. Als tegengif voor het nog steeds te hoge aantal racistische incidenten in België. Met: Latif Ait Ahmed, Sergej Lopouchanski, de winnaar van de Gong Show, Jeron Dewulf en Yannick Joos als MC.

Om 22:30 in De Studio.

Global Vibes

Bruggen bouwen tussen genres en communities. Een breed spectrum aan funky muziek. Tijdloze platen uit verschillende landen en culturen. Klinkt allemaal als een knaller van een afterparty voor #MadGoat23, toch?!

Om 23:30 in De Studio.

Kijk mee en kom al in de sfeer!

 

 

 


Reeds afgelopen
  • zaterdag 4 maart 2023 - 20:00 - 23:45
Iets met het bos en de bomen? Nood aan een overzicht?

Check de timetable van #MadGoat23!