Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Masters of Comedy Nigel Williams, Marie Koet & Joost Van Hyfte
Koop tickets

€ 22

Basisprijs

€ 19

-26 jaar

€ 19

Studenten

Arenberg - De Grote
Tijdschema

22:30 Masters of Comedy
23:30 Verwacht einde

Timings zijn steeds onder voorbehoud.


Met dit ticket kan je alle Mad Goat-shows op zaterdag 04.03 volgen! Ontdek alle shows »

Masters of Comedy

Deze line-up hadden we ook de Kings & Queens of Comedy kunnen noemen. Of Klasbakken. Of Absolute Toppers. Of Amai Dit Is Een Line-Up Vol Sterke Straffe Namen. Enfin, je begrijpt waar we naartoe willen: Masters of Comedy staat voor high quality comedy van high quality comedians.

Line-up

  • Nigel Williams
  • Marie Koet (NL)
  • Joost Van Hyfte

Nigel Williams

Heeft hij nog een introductie nodig? Grondlegger van de nieuwe golf Belgische comedy in de nineties. Winnaar van Humo’s Comedy Cup. Internationale grootheid. Nigel brengt maatschappelijk relevante stand-up in de puurste Angelsaksische traditie. Actueel, messcherp en altijd hilarisch.

Instagram

Marie Koet (NL)

Marie is stand-up comedian, filosofe in opleiding en freelance schrijfster voor De Pin – het satirische zusje van De Speld. Op het podium vertelt ze over filosofie, daten en de manier waarop ze haar verwachtingen van het leven steeds een beetje naar beneden moet bijstellen. Ze heeft nog geen prijzen gewonnen, maar is dit wel van plan. Bij deze weet je welke naam je na Masters of Comedy zeker niet mag vergeten.

Instagram

Joost Van Hyfte

De comedy koning van het Meetjesland. Onze afspraak met de dakwerker staat al ingepland, want Joost is een komische energiebom die steevast bulderlachsalvo’s losweekt die ‘t dak eraf blazen.

Website | Instagram

 

Mad Goat 2023

Deze show maakt deel uit van het Mad Goat Comedy Festival.

Mad Goat is terug! Straffer, harder en grappiger dan ooit. Live in ’t echt, vanop twee locaties. Van donderdag 02.03 tot en met zondag 05.03 schotelen we je de grappigste, beste, opmerkelijkste en strafste comedy uit binnen- en buitenland voor. Bekijk hier het volledige programma.


Meer Mad Goat?

Ontdek alle shows op de Mad Goat-line up!