Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Bekijk de geldende coronamaatregelen in Arenberg en de status van jouw voorstelling. Meer info »

Programma
'Nuff Said Seppe Toremans, Fatiha El-Ghorri, Bjorn Romy, Juicy
Meer info

€ 28

Basisprijs

€ 21

-26 jaar

€ 21

Studenten

De Studio
Facebook event
Tijdschema

19:45 'Nuff Said - eerste voorstelling
21:00 'Nuff Said - tweede voorstelling
22:15 'Nuff Said - derde voorstelling

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Eén ticket, drie shows

Deze voorstelling is onderdeel van het Mad Goat avondprogramma op 04.03. Als je een ticket voor 'Nuff Said op 04.03 koopt, heb je dus ook een ticket voor Br/exit en Originals op 04.03. Je kan ook een combiticket voor 04 én 05.03 kopen en zo van een fikse korting genieten!

Vergeet bij het reserveren van je tickets niet om een startlocatie (Arenberg, De Studio of Amuz) te kiezen!

'Nuff Said

Tijdens Nuff Said blaast huisorkest Lucid Lucia de hipste podiumtalenten uit de hele wereld bij elkaar. Comedians, hiphoppers, jazz-cats en spoken word performers. 'Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam. 'Nuff Said dé referentie voor onvervalst nieuw borrelend podiumtalent: mainstream en underground. En mag dus niet ontbreken op Mad Goat 2022.

Met Seppe Toremans, Fatiha El-Ghorri, Bjorn Romy, Juicy en MC Johan Petit.

Seppe Toremans

Seppe Toremans blijft zoeken naar logica in een wereld waarin die verder weg lijkt dan ooit. Geen humor over gekken aan de andere kant van de muur, maar over de zot in elk van ons. Onvoorspelbaar, met veel interactie, improvisatie en een hoog hier-en-nu gehalte. De eerste twintig rijen wezen gewaarschuwd. Hij neemt je mee vanaf de eerste minuut en ook al heeft niemand een idee waar het allemaal naartoe gaat (ook hijzelf niet), het is een fijne, wilde rit. Bovendien is Seppe een deel van het brein achter Hoe zal ik het zeggen, onlangs nog bekroond met een Emmy!

Fatiha El-Ghorri

Fatiha El-Ghorri (VK) is van Marokkaans-Britse afkomst. Onder haar kleurrijke hijab zit een geest vol scherpe observaties en uitdagende humor rond het leven van een Britse moslima. Fatiha doorbreekt stereotypes en daagt je uit je blik op de Islam, moslims en moslima's te herzien. Ze snijdt onderwerpen aan zoals islamofobie en dating door haar eigen ervaringen te deling. Grappig, uitdagend en bitter eerlijk!

Bjorn Romy

Bjorn Romy (NL) is een rasentertainer die jarenlange ervaring heeft in de theaterwereld. Sinds hij heeft besloten om ook de wereld van de spoken word te betreden is hij ook daar niet meer weg te denken. Bjon combineert zijn dichtkunst met een grote dosis humor. Is hij de grappigste theatrale spoken word artiest? Of is hij de meest poëtische comedian?

Juicy

Post RnB met jazz, soul en hipho, dat is JUICY. Het duo bestaat uit Julie Rens (zang, keyboard, elektronische drums) en Sasha Vovk (zang, keyboards, gitaar), die elkaar ontmoetten aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de zangles van David Linx. Ze brachten al twee EP's uit, dat hun tal van spots op festivals bezorgden - o.a. Dour, Les Ardentes en Couleur Café - én als voorprogramma van Angèle, Ibeyi en Trixie Whitley opleverden.

Johan Petit

JOHAN PETIT (BE) is al ruim twintig jaar een gevestigde waarde in het theatercircuit. Zijn sappige Antwerpse vertelstijl, innemende naïviteit en typische anekdotiek maken van hem een meesterverteller. Hij maakte naam met voorstellingen als ‘De Zoologie’, ‘Klein Jowanneke gaat dood’ en ‘De snoek van Sjestov’.

 


Wanneer?