Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Bekijk de geldende coronamaatregelen in Arenberg en de status van jouw voorstelling. Meer info »

Programma
'Nuff Said Soe Nsuki, Glodi Lugungu, Jade Mintjens, Andy Fierens, JTOTHEC
Meer info

€ 28

Basisprijs

€ 21

-26 jaar

€ 21

Studenten

De Studio
Facebook event
Tijdschema

19:45 'Nuff Said - voorstelling 1
21:00 'Nuff Said - voorstelling 2
22:15 'Nuff Said - voorstelling 3

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Eén ticket, drie shows

Deze voorstelling is onderdeel van het Mad Goat avondprogramma op 05.03. Als je een ticket voor 'Nuff Said op 05.03 koopt, heb je dus ook een ticket voor Brit(ish) en Masters of Comedy op 05.03. Je kan ook een combiticket voor 04 én 05.03 kopen en zo van een fikse korting genieten!

Vergeet bij het reserveren van je tickets niet om een startlocatie (Arenberg, De Studio of Amuz) te kiezen.

'Nuff Said

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Vanaf oktober kan je elke maand op ‘Nuff Said in De Studio terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.
Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De energieke spring-in-’t-veld Soe Nsuki is jullie host.
Aight! Who’s in!?

Line-up:

  • Soe Nsuki
  • Glodi Lugungu
  • Jade Mintjens
  • Andy Fierens
  • JTOTHEC

Soe Nsuki

Soe Nsuki (BE) is al langer geen onbekende meer. Comedienne, journaliste, hiphop-girl en zoveel meer. Ondertussen werden haar good vibes ook opgepikt door televisie. Ze was te zien in onder andere Weg zijn wij en Slimste Mens Ter Wereld. In 2018 is ze in première gegaan met haar eerste avondvullende voorstelling Soetopia.

Website | Facebook | Instagram | YouTube

Glodi Lungungu

Glodi Lungungu (NL) is op jonge leeftijd gevlucht uit DR Congo en opgegroeid in Dommelen, bij Eindhoven, in een gezin van 9 kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer maar zijn voetbalvrienden zagen al snel dat er in hem een comedian schuilde door alle grappige verhalen die hij vertelde in de kleedkamer na afloop van de training. Winnaar jury- en publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2018.

Jade Mintjens

Jade Mintjens (BE) is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma Voor de leeuwen in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts, Bert Gabriëls en Soe Nsuki, werd ze de eerste vrouwelijke finaliste van Lunatic Comedy Award en tourde ze met Michael Van Peel als één van zijn Young Ones. Ondertussen maakt ze ook deel uit van het satirische tv-programma De Ideale Wereld.

Website | Instagram

Andy Fierens

Andy Fierens (BE) geldt als het buitenbeentje van de Vlaamse literaire wereld. Met zijn hilarische en genadeloze teksten, en met zijn compromisloze live performances, werd hij algauw een opmerkelijke en veelgevraagde gast op podia in België, Nederland en Zuid-Afrika. Zijn stijl is humoristisch, exuberant, verrassend en poëtisch. Hij is tevens frontman van de literaire punkband Andy & The Androids.

JTOTHEC

JTOTHEC (spreek uit : Jay to the Cee) is Jonas Casier. Met zijn homestudio vol vintage gear, een funky mind, een kamerbrede glimlach en een berg talent is hij klaar jou en de rest van de wereld van zijn geweldige Power Funk te laten genieten!

Website | Facebook | Spotify


Wanneer?