Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Corona-update: wat met je tickets?

Het komende theaterseizoen in Arenberg zal er geen worden zoals je gewend bent. Onze grote zaal biedt doorgaans plek aan zo'n 800 mensen. Maar in een wereld waar het coronavirus woedt, is die capaciteit niet meer verantwoord.

De Veiligheidsraad besliste op 20 augustus dat evenementen die binnen doorgaan, bijgewoond mogen worden door 200 mensen. Dat is goed nieuws, na maanden onzekerheid.
Dat betekent wel dat we de voorstellingen die al in Arenberg gepland stonden, moeten herbekijken. Sterker nog: we moeten héél onze programmatie herbekijken.

Voor heel wat voorstellingen werd al een nieuwe datum gevonden. Sommige voorstellingen worden afgelast, of zoeken we nog een andere oplossing. Alle evenementen die doorgaan en waarvoor een definitieve datum bestaat, vind je altijd terug in ons programma.

Staat de voorstelling waarvoor jij tickets hebt niet in ons programma? Maak je geen zorgen! We brengen je persoonlijk op de hoogte via mail van zodra er meer nieuws over je tickets is. Het heeft dus geen zin om ons te contacteren over meer informatie.

We begrijpen dat je zo snel mogelijk duidelijkheid wil. Daarom werken we heel hard, haast de klok rond, om alles uit te klaren.

We werken ook verder aan een alternatief programma. Want we doen niets liever dan voor jou voorstellingen organiseren. Of dat nu voor 200 of 800 personen is. Of dat nu in onze zaal is, of op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Ondertussen blijven we strijden tegen het coronavirus. In de hoop gauw weer onze zalen gevuld te zien met het schoonste publiek van de wereld!

Tot dan houden we je dus hier op de hoogte. Take care!