Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Docu: Belgium's Least Wanted

Belgium's Least Wanted

In Belgium's Least Wanted volgen we het gelijknamige stand-up collectief tijdens de coronacrisis. De documentaire biedt een blik achter de schermen en houdt de maatschappij een spiegel voor.

Je kan de docu op 27.10 in avant-première bekijken in De Cinema.

Herstellend van een zware ziekte, zet Syriër Dara Sheikhi zijn eeste stappen als stand-up comedian. Hij wil zijn eigen verhaal op een grappige manier vertellen. Dara toont hoe je alles kan bereiken, als je maar echt wilt.

Serine Ayari, van Tunesische origine, zet vol in op haar carrière. Tot de coronacrisis uitbreekt en de wereld even stil staat. Toch timmert ze verder aan haar weg, terwijl ze opbokst tegen de machocultuur van de comedywereld en vooroordelen.

Latif Ait zit al 10 jaar in the game als comedian en is op het kruispunt gekomen waar hij zichzelf, zijn comedy en zijn leven in vraag stelt. Kan hij wel een comedian zijn in een wereld die hij steeds minder begrijpt?

Credits

Productie: Arenberg, 'Nuff Said en Cinebelgicano Productions
Regie: Andrés Lübbert
Muziek: Alejandro Rivas Cottle
Met: Dara Sheikhi, Serine Ayari, Latif Ait

Bekijk Belgium's Least Wanted in De Cinema

Woon op 27.10 de avant-première van Belgium's Least Wanted bij, in het gezelschap van Dara Sheikhi, Serine Ayari, Latif Ait en Andrés Lübert.