Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Matinée Dorée is terug!

Met Matinée Dorée slaan district Antwerpen en Arenberg de handen in mekaar voor een schitterende reeks voorstellingen vol muziek, toneel en comedy. Ontdek het programma en boek snel jouw tickets!

Maarten Westra Hoekzema

Toen eindelijk alles lukte

dinsdag 5 oktober 
Maarten vraagt zich af wanneer een leven gelukt is? En ook of we eigenlijk wel moeten willen dat alles lukt. Als we alles kunnen krijgen wat we willen, waarom zijn de meeste levens dan wat ze zijn? Met zijn voorstellingen weet Maarten Westra Hoekzema op zijn geheel eigen wijze een mengvorm te brengen tussen theater en comedy.

Meer info »

Bart Cannaerts

We moeten nog eens afspreken

dinsdag 26 oktober
Na een break van vijf jaar, is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. Met zijn vierde avondvullende voorstelling. En daarin gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. 

Meer info »

Frank Mercelis

Talk to me in French

dinsdag 14 december
Samen met pianist Antoon Offeciers verleidt Frank Mercelis niet alleen met Franse chansons. Met eigen songs en soms pijnlijke verhalen over relaties, Grace Jones, een leven als halve castraat en de stemmetjes in zijn hoofd onderzoekt hij wat zijn ultieme liefdeselixir is.

Meer info »

Praktisch

  • een ticket voor een voorstelling kost 6 euro (inclusief drankje)
  • deuren openen om 9:30, start voorstelling om 11:00
  • je kan enkel online tickets bestellen via www.arenberg.be. 
  • locatie: Arenberg, Arenbergstraat 28