Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Sta met GET UP, STAND UP! op het podium van Arenberg

GET UP, STAND UP! is terug. Tijdens een reeks lessen van de beste docenten, geeft GUSU je een totaalbeeld van standup-comedy. Van observatiehumor over politieke humor tot improvisatie en meer. De drie GUSU guru’s helpen je een week lang zoeken naar je eigen stijl. Met jouw plek in de line-up van een heuse comedy tour als apotheose.

Na drie geweldige edities met onder meer Soe Nsuki, William Boeva, Erhan Demirci, Lukas Lelie en Kamal Kharmach als nieuwbakken debutanten, is GET UP, STAND UP! helemaal klaar om een nieuwe portie vers comedytalent naar boven te scheppen.

Daarvoor gaan maar liefst zeven comedy kleppers zoals Michael Van Peel, Jeroen Leenders en Thomas Smith een week lang met jou aan de slag. Ze leren je alles over het vak, schaven mee aan je materiaal, begeleiden je naar je try-outs om je daarna heel Antwerpen plat te laten spelen.

De lessen en workshops gaan door van december 2020 tot en met februari 2021 in ccBe. Uiteindelijk sta je dan zaterdag 06.03.2021 op het podium van Arenberg zelf, voor de start van je GUSU tournee!

Meer informatie? Of je meteen inschrijven? Check getupstandup.be. (Inschrijven kan tot 01.11)