Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Update: eindejaarsconference Kamal Kharmach

Door de coronamaatregelen moet de eindejaarsconference van Kamal helaas doorgaan voor een kleiner publiek - maximum 200 personen. Om iedereen de kans te geven deze voorstelling toch bij te wonen, hebben Kamal en Arenberg samen naar een oplossing gezocht. Arenberg opent haar deuren op extra dagen én Kamal speelt twee shows per dag. We got you covered!

De voorstelling op 19.12 in Arenberg zou normaal gecapteerd worden door VRT, voor de eindejaarsuitzending. Live Comedy besliste - in samenspraak met VRT - die captatie te verplaatsen naar Stadsschouwburg Mechelen.

Alle tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd en krijgen de keuze om hun tickets te verplaatsen naar een andere datum, mee te verhuizen naar Stadsschouwburg Mechelen of om een terugbetaling te vragen.

Kamal wil natuurlijk absoluut je lach en energie in de zaal zien. Lees even mee:

 

Hey lieve mensen allemaal!

Wat is dat weer allemaal, ze hebben ons weer ferm liggen!

Ik was net op tour en dan beperken ze de capaciteit tot 200. Maar ik blijf niet bij de pakken zitten en ik sta erop dat ik voor jullie allemaal zal spelen, ook als dat betekent dat ik meerdere keren per dag moet spelen. Voor jullie doe ik dat!

Ik ben Arenberg dan ook zeer dankbaar dat ze mee willen denken en extra dagen willen opendoen zodat we kunnen spelen voor iedereen.

Op 19 december zou ik de show ook hebben gefilmd in Arenberg, zodat die op 31 december op tv kan komen. Maar een uitverkochte en kolkende zaal zal er niet inzitten deze keer. Daarom hebben we moeten beslissen om te verhuizen naar een andere mooie, maar kleinere locatie: de Stadsschouwburg in Mechelen.

Ik sta erop dat ik voor jullie allemaal zal spelen, ook als dat betekent dat ik meerdere keren per dag moet spelen. Voor jullie doe ik dat!

Samen met jullie aanwezigheid, jullie energie en luide lach kunnen we er samen een super goeie uitzending van maken. Ik heb jullie echt nodig! Ik weet dat ik veel vraag en ik hoop dat jullie naar Mechelen komen voor een unieke ervaring.

Dus iedereen die een ticket heeft voor 19 december, kom zeker naar de nieuwe uren op 19 en 20 december. Zonder jullie wordt het maar saai.

Ik hou  nu al van jullie!

Groetjes

Kamal