Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
5 comics to watch
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:15 5 comics to watch

5 comics to wacth

Hou je ogen en open oren voor deze 5 grapjassen, want ze zijn klaar om de grote podia te bestormen -als de deuren van de schouwburgen eindelijk terug opengaan. MC Soe Nsuki babbelt de boel aan elkaar met funny mopjes.
Met Tom Melotte, Dena Vahdani, Kjen Descheemaecker, Mohsin Abbas en Jade Mintjens.

Soe Nsuki (MC)

MC Soe Nsuki is comédienne, actrice, journaliste, dj en breakdance girl. Ze is uitermate grappig en intelligent. Soe is ook een rasechte positivo. Soe Nsuki ging in 2018 in première met haar eerste voorstelling Soetopia. Ze kan amper wachten om haar nieuwe soloshow Soenamie te spelen. Intussen kan je haar volgen op het tv-scherm in de comedy- en murder mystery-reeks De Shaq.  

Tom Melotte

Tom Melotte reist sinds 2016 met zijn ukelele naar comedypodia in Vlaanderen en Nederland. In de finale van Comedymania in 2017, haalde hij de derde plaats. 2019 was een topjaar voor Tom. De persoonlijkheidsprijs van de Comedy Match, de jury- en publieksprijs van Cabaretteket en de hoofdprijs van de HacCulCup. Maakt Tom nu eigenlijk theater, stand-upcomedy of cabaret? 

Dena Vahdani

Dena Vahdani is een Brusselse stand-upcomedian met Iraanse roots die houdt van cheeseburgers. Deze ‘warrior princess’ vertelt graag over de liefde voor haar ouders, Vlamingen en vrouwen. Ze heeft een tweewekelijks humoristisch rubriek op Radio Bruzz. Vorig jaar speelde ze in Paleis 12 voor een 3000-koppig publiek. Ze won ook nog eens La Ruche 2016, Les Poulains du Rire 2017, Best de l'Humour 2018, Tremplin de Rochefort 2018 en Remicourt 2019.

Kjen Descheemaecker

Kjen Descheemaecker is comedian én ook Vlaams Kampioen Beatbox. Dan moet je wel opvallen! Hij veroverde een plaats in de halve finale van de Radio 2 Humorklas in 2016 en was te zien in Belgium's Got Talent. Ken raast door Vlaanderen en Nederland en zal je verbazen. Energieke gast met veel snelle humor. 

Mohsin Abbas

Mohsin Abbas woont in Oostende en omschrijft zichzelf als Pakistaans- Belgisch met West-Vlaamse saus. In sneltreinvaart, serveert hij porties grenzeloze humor. Uit liefde voor zijn stad, zetelt Mohsin ook in de gemeenteraad. In 2017 ging hij aan de haal met de publieksprijs van de Commeere Comedy Cup. 

Jade Mintjens

Jade Mintjens is een pittige en ontwapenende jonge actrice en comédienne. In 2017 waagde ze zich aan het comedyprogramma ‘Voor de leeuwen’. Ze speelde al in de voorprogramma’s van Bart Cannaerts, Bert Gabriëls en Soe Nsuki. Jade schreef geschiedenis al de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award. Ze toerde ook met Michael Van Peel als één van zijn ‘Young Ones’. Je hebt haar misschien ook al opgemerkt als Fleur in de tv-reeks Instafamous. Haar aaibaarheidsfactor is verslavend.

 

Over Mad Goat

Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Ontdek het volledige programma op www.madgoat.be!


Reeds afgelopen
  • vrijdag 5 maart 2021 - 19:15
Herbekijk Mad Goat!

Herbekijk de shows van Mad Goat 2021 tot 48 uur na uitzending op SPOTLIGHT.