Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
abrahamblue & friends NITE SH FT
Koop tickets
MoMu
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Met je ticket krijg je ook toegang tot de expo Mirror Mirror in MoMu - Modemuseum Antwerpen.

abrahamblue

& friends

De Antwerpse abrahamblue groeide op met sterke liefde voor muziek. Doorheen de jaren liet hij zich inspireren door een breed spectrum aan genres. Van klassieke Arabische zangers zoals Fairuz of Abdel Halim Hafez, over dansen op Michael Jackson tot de muziek van Beethoven en Bach. Toen Blue jazz ontdekte, ging er een nieuwe wereld voor hem open.

Die jazz in combinatie met z'n liefde voor nineties hiphop, soul en gospel, resulteren in zijn eclectische stijl. abrahamblue leerde zichzelf piano, gitaar, bass en drum spelen. Een proces dat gepaard ging met experimenteren met zang en de zoektocht naar zijn unieke melodische groove. Een zoektocht die hem de award Most Promising Artist Of The Year opleverde op de Redbull Elektropedia Awards.

Zijn eerste EP Tracks I Made Last Summer werd opgepikt door BBC Radio 1 en Studio Brussel.

Instagram | Spotify | YouTube

 

NITE SH FT

Met NITE SH FT herverdelen MoMu en Arenberg de fysieke en mentale (museum)ruimtes. NITE SH FT speelt met de perceptie van wat een museum kan zijn en maakt gebruik van de volledige ruimtes. Tijdens vier nocturnes brengt Arenberg de podiumkunsten binnen in het MoMu. We geven een plek aan onderbelichte thema's, aan verhalen die nog verteld moeten worden. De stemmen van nu palmen de museumruimtes in.

Muzikanten, performers, voguers en dansers. Tijdens NITE SH FT vertalen ze MIRROR MIRROR naar het podium. Deze nieuwe expo in het MoMu onderzoekt de connectie tussen mode, psychologie, zelfbeeld en identiteit. Thema’s die nauw aansluiten bij de leefwereld van heel wat Antwerpse makers én jongeren. Aan hen geven we de ruimte. Naast het tastbare werk in de expo verschijnt een dynamische, menselijke interpretatie.

NITE SH FT gaat over over ontdekking en herkenning. Van wat je nog niet kende of nog niet zag. Van wie je bent of van wie je wilt zijn.

Ontdek het hele NITE SH FT-programma »

Credits

Arenberg x MoMu


NITE SH FT

Want some more? Ontdek het hele NITE SH FT-programma.