Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Arno Moens Iedereen Moet Leven
Koop tickets

€ 14

Basisprijs

€ 11

-26 jaar

€ 11

Studenten

BLACKBOX
Facebook event
Tijdschema

19:30 Deuren
20:30 Arno Moens - Iedereen moet leven
21:45 Verwacht einde

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Iedereen moet leven

Iedereen moet leven, wat er ook gebeurt. Iedereen moet leven, hoe het ook draait of keert of staat of valt, iedereen moet leven. Waarom ook niet? Wat zouden we anders doen?

Weet er iemand werkelijk nog wat er moet, mag of beter niet of wel gebeurt? Hoe lang kunnen we weten wat we weten voor het achterhaald is? Denken we niet te veel te weten?

Gaan we wijzer worden door naar ‘Iedereen Moet Leven’ van Arno Moens te gaan? Wie weet. Zal de titel minder vaak herhaald worden op de planken? Sowieso. Maar kijk, iedereen moet leven, of we dat nu lezen of horen, vergeten gaan we het niet meer doen.

Over Arno Moens

Arno Moens is een jonge acteur, dichter en cabaretier die op zijn zevende al sketches speelde voor klasgenoten. Die noodzaak is alleen maar gegroeid en gerijpt. Je kent hem misschien van In Vlaamse Velden, Familie, Chaussée d'Amour, Thuis of Lisa op televisie. Naast zijn tv-werk schrijft en speelt hij humoristische monologen, waarvan de stijl schippert tussen comedy, filosofie, poëzie en theatrale absurditeiten.

Hij heeft gewoon een eigen stem en stijl, een jonge frisse blik op de wereld en een oude ziel als het over grote thema's gaat (...) Ja, de humor domineert maar de donkere wolk boven het podium verdwijnt nooit helemaal - De Standaard

 

Credits

Coaching: Michai Geyzen & Elien Van Aerschot