Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn mondmaskers en het Covid Safe Ticket (CST) verplicht in Arenberg. Meer info »

Programma
Artèl: how to tell a story with drawings Penelope Deltour
Archief
Facebook event
Tijdschema

11:00 Start sessie 1
12:30 Einde sessie 1
15:30 Start sessie 2
17:00 Einde sessie 2

Voor deze workshop heb je géén CST nodig.

Artèl: how to tell a story with drawings

Penelope maakt illustraties en tekeningen voor verschillende platformen. Ze illustreerde voor het boek Cécile en De Tocht van Kareem en is bij het grote publiek gekend voor haar rubriek “de mooiste herinnering” in het tv-programma Iedereen Beroemd.
Website
 
Woord en beeld, ze vormen een prachtig duo en kunnen elkaar op magische wijze optillen. Hoe zet je nu een verhaal, een stukje tekst, poëzie, … om naar een beeld? Hoe begin je daaraan? Het is een zoektocht waar Penelope jullie al te graag op zal begeleiden tijdens deze workshop!
 
Requirements:
- eventueel materiaal waar je graag mee werkt, 
- een stukje tekst waarmee je graag aan de slag gaat (dat kan een boek zijn, een stukje poëzie, een quote, een woord,…).

Praktische info

Je schrijft je in voor één workshop. Een workshop bestaat uit twee sessies van 90 minuten. Tussendoor krijg je een gratis lunch aangeboden door Arenberg.

Over Artèl

Artèl is een storytellingfestival en workshopreeks gecureerd door Ish Aït Hamou en Yves Ruth. Verhalen gebracht op en naast het podium door de strafste slam poets, choreografen, theatermakers en andere verhalenvertellers. Op 06.11 en 07.11 ontdek je de verhalen van vandaag in Arenberg.

In samenwerking met Fleks.


Reeds afgelopen
  • zondag 7 november 2021 - 11:00 - 17:00