Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Belgische Improvisatie Liga Impro Games
Koop tickets

€ 14

Basisprijs

Minigolf Beatrijs
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 Belgische Improvisatie Liga

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Belgische Improvisatie Liga

De Belgische Improvisatie Liga (BIL) is het oudste en grootste improvisatietheatergezelschap in Vlaanderen. Al sinds 1989 speelt de BIL voorstellingen in allerlei formats. Van de gekende, gepatenteerde impromatch, tot longform (zoals Billie) en shortform (zoals in Minigolf Beatrijs). De spelers van de BIL trainen wekelijks en spelen voorstellingen in heel België, zowel voor het grote publiek als voor bedrijven en scholen.

Impro Games

Speciaal voor Minigolf Beatrijs brengt de BIL een show met een reeks Impro Games: korte, snelle, gevarieerde geïmproviseerde scènes op basis van jouw suggesties. De spelers gebruiken jouw input in hun spel. Impro Games staat garant voor humor, een hoog tempo en vooral een meer dan unieke avond. Wat je deze avond ziet, heb je nog nooit gezien en zal nooit meer herhaald worden. Vermijd FOMO, zorg dat je erbij bent!

Website

Minigolf Beatrijs

Honger of dorst? De bar en keuken van Minigolf Beatrijs zijn open! Zowel voor als na de voorstelling kan je gezellig iets eten en drinken. Eigen drank of eten zijn helaas niet toegelaten.

Kom gerust ook al vroeger naar Minigolf Beatrijs om een balletje te slaan!