Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Belgium's Least Wanted
Archief
Facebook event

Deze voorstelling vindt plaats in OLT Rivierenhof, in het kader van Take Care.

Belgium's Least Wanted

Belgium’s Least Wanted is een gloednieuw comedycollectief. Bestaande uit messcherpe comedians die niet te verlegen zijn om gevoelige onderwerpen uit de weg te gaan. Op deze avond bestaat de lilne up uit niemand minder dan Arbi El Ayachi (host), Latif Ait Ahmed, Erhan Demirci, Dara Sheikhi, Soe Nsuki en Kamal Kharmach. De muziek wordt verzorgd door DJ Sahra.

Arbi El Ayachi loopt sinds hij kon lopen nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Vorig jaar is hij in première gegaan met zijn eerste avondvullende show.

Erhan Demirci is een aimabele Limburger met Turkse roots die geen enkel onderwerp schuwt. Zijn comedy zoekt hij in zijn eigen uittocht van het harde Limburgse dorpsleven naar het nog hardere 'life in the ghetto' van Brussel. Niet enkel politiek en integratie vormen zijn inspiratie, ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem te meer. Positieve energie en goed gelachen! 

Dara Sheikhi is geboren in Aleppo, Syrië. In 2015 ontvluchtte hij de oorlog en kwam hij aan in België. De eerste negen maanden bracht hij door in het opvangcentrum van Kapellen. In 2017 verwerkte hij samen met andere vluchtelingen zijn ervaringen in de succesvolle theatervoorstelling Dying For Life. Dara is biochemicus van opleiding en had voordien niks met cultuur. Nadat heeft hij zich ontpopt tot acteur, nu waagt hij zich aan stand up comedy.

Latif was 12 jaar terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-up comedy waagde en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award. Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokkaanse clichés en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen. Zonder franjes, zonder handtasmoppen, zonder knuffelmarokkanen.

Soe Nsuki is al langer geen onbekende meer. Comedienne, journaliste, hiphop-girl en zoveel meer. Ondertussen werden haar good vibes ook opgepikt door televisie. Ze was te zien in onder andere Weg zijn wij en Slimste Mens Ter Wereld. In 2018 is ze in première gegaan met haar eerste avondvullende voorstelling Soetopia.

Kamal Kharmach verzorgde in 2019 voor het eerst een eindejaarsconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows, goed voor zo’n 20.000 enthousiaste theatergangers, en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas die door meer dan 800.000 kijkers werd bekeken. Dat kan tellen als debuut!


Reeds afgelopen
  • zondag 20 september 2020 - 19:00 - 23:00