Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Belgium's Least Wanted
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:15 Belgium's Least Wanted

Belgium's Least Wanted

Deze toppers vormen een alliantie dankzij hun superdiverse krachten, want samen staan ze nu eenmaal sterk. Denk aan The Avengers, even scherp maar zonder strak superheldenpak. Zij zijn… Belgium’s Least Wanted.

Met Erhan Demirci (host), Arbi El Ayachi, Serine Ayari, Dara Sheikhi en Soe Nsuki.

Erhan Demirci

Erhan Demirci is een aimabele Limburgse mijnwerkerszoon die geen enkel onderwerp schuwt. Inspiratie voor zijn comedyshows vindt hij in zijn uittocht van het harde Limburgse dorpsleven naar het nog hardere 'life in the ghetto' van Brussel. Hij verwerkt niet alleen politiek en integratie in zijn voorstellingen. Het is vooral het alledaagse leven van de gemiddelde Belg dat hem frappeert. Gegarandeerd positieve energie en veel lachen!

Arbi El Ayachi

Arbi El Ayachi loopt sinds hij kon lopen nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Vorig jaar is stelde zijn éérste avondvullende show voor.

Serine Ayari

Serine begon met stand-upcomedy op haar 26ste en bouwde razendsnel een internationale carrière uit. Zo trad ze al op in wereldsteden als Londen, Parijs, New York en zelfs Tokio. Naast comédienne is ze ook actrice. Zo was ze recent te zien in de populaire reeks De Luizenmoeder op VTM. In haar meertalige comedyshows verbloemt ze niets en focust ze op wat belangrijk is in de huidige samenleving. Haar nieuwste show, Still Standing, is volledig in het Engels en zou in 2020 in première gaan in Arenberg. To be continued. 

Dara Sheikhi

Dara Sheikhi is geboren in Aleppo, Syrië. In 2015 ontvluchtte hij de oorlog en belandde hij in het opvangcentrum van Kapellen, waar hij 9 maanden doorbracht. Samen met andere nieuwkomers verwerkte hij zijn ervaringen in de succesvolle theatervoorstelling Dying For Life. Dara studeerde biochemie en had niets met cultuur. Nadat hij zich ontpopte tot acteur, waagt hij zich nu aan stand-upcomedy. 

Soe Nsuki

Soe Nsuki is comédienne, actrice, journaliste en breakdance girl. Ze is uitermate grappig en intelligent. Soe is ook een rasechte positivo. Soe Nsuki ging in 2018 in première met haar eerste show Soetopia. Ze kan amper wachten om haar nieuwe soloshow Soenamie te spelen. Intussen kan je haar volgen op het tv-scherm in de comedy- en murder mystery-reeks De Shaq. 

Over Mad Goat

Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Ontdek het volledige programma op www.madgoat.be!

Met de steun van

 


Reeds afgelopen
  • zaterdag 6 maart 2021 - 19:30
Herbekijk Mad Goat!

Herbekijk de shows van Mad Goat 2021 tot 48 uur na uitzending op SPOTLIGHT.