Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
C.A.T.C.H. Aïcha Cissé, Aminata Demba & Frédérique Lecomte
Archief
Facebook event

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Omwille van gezondheidsproblemen van één van de castleden wordt de voorstelling C.A.T.C.H. van Aminata Demba, Aïcha Cissé en Frédérique Lecomte op 11.02.22 en 12.02.22 volledig geannuleerd. Tickets worden automatisch terugbetaald.


C.A.T.C.H.

Hear! Hear! Aminata Demba en Aïcha Cissé zijn terug van nooit echt weggeweest. In 2015 stonden ze op Theater Aan Zee met hun debuut- en tevens doorbraakvoorstelling Dis-moi wie ik ben (GEN2020). Na enkele jaren elk hun eigen weg afgelegd te hebben in de podiumkunsten komen ze terug samen om hun stem te laten horen. In regie van Frédérique Lecomte schotelen ze je in C.A.T.C.H. eerlijk, onbescheiden, met humor en met kracht hun ervaringen als zwarte actrices voor.

Een voorstelling die voor deze makers en spelers hoogstnoodzakelijk blijkt om te brengen. Terwijl corona de deuren van het theater gesloten hield voor het publiek, hielden Aïcha en Aminata in de repetitieruimte van KVS hun parcours doorheen de film- en theaterwereld tegen het licht. Het resultaat? Een energieke Coalition Against Type Casting Horror.

 


Reeds afgelopen
  • zaterdag 12 februari 2022 - 20:15 - 21:45
  • vrijdag 11 februari 2022 - 20:15 - 21:45