Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Club Apéro Ly Belle
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
19: 10 Ly Belle
19:50 Verwacht einde 

Club Apéro

De ideale afterwork om samen te komen voor een apéro met live muziek? Da’s Club Apéro!
 
Tijdens Club Apéro gooien we de deuren van Arenberg open om de avond goed in te zetten met live muziek. Kom na de uren even genieten voor je de stad in duikt. Of kom wat vroeger voor je voorstelling in Arenberg begint. Club Apéro is er voor iedereen.

Ly Belle

Ly Belle is de gloednieuwe band van singer-songwriter Nephtalie. Samen met Fania (Piano) en Doroteya (Altviool) brengt Nephtalie liedjes die oren en harten beroeren.

In de wereld van Ly Belle klinkt muziek en kan je troost en heling vinden. Je krijg er steevast een plek als je dat wilt, en ook de vrijheid om te zijn wie je bedoeld bent te zijn. Op deze wonderlijke plek zingt Nephtalie in haar eigen unieke taal ‘het Engels Creools’. Gaat ze getooid in haar favoriete kleur rood en is ze steeds in gezelschap van een stralende ‘Ly Belle’.

Nephtalie gelooft dat Ly Belle een beschermengel is en dat ieder van ons er eentje heeft. Ze worden met ons geboren, uit moeders hart. Wanneer onze moeders niet bij ons zijn, dan is Ly Belle er. Onvoorwaardelijk.


Reeds afgelopen
  • woensdag 23 februari 2022 - 19:00