Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
De line-up Thomas Smith, Ygor, Dara Sheikhi & MC Roosje Perez
Archief
Tijdschema

20:00 Start deel 1 met Dara, Ygor & MC Roosje
20:45 Pauze
21:15 Start deel 2 met Thomas Smith
22:00 Voorzien einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Honger of dorst? De bar en keuken van Minigolf Beatrijs zijn open! Zowel voor als na de voorstelling kan je gezellig iets eten en drinken. Eigen drank of eten zijn helaas niet toegelaten.

Thomas Smith

Thomas Smith staat 23 jaar op de planken en behoort tot de crème van de Belgische stand up comedians. Top comedy met hier en daar een standpunt en diepgang.
Uit De Standaard: "Thomas Smith doet ons nog het meeste denken aan de Engelse superster Eddie Izzard; even grappig, even expressief, even geïnformeerd en even diepgravend. Kortom, wereldniveau!"

Dara Sheikhi

Dara Sheikhi woont in Antwerpen, maar heeft roots in Syrië. In 2015 ontvluchtte hij de oorlog en kwam hij aan in België. Hij is biochemicus van opleiding, en comedy is een hobby. Hij vertelt verhalen uit zijn leven, soms heel heftige en triestige, op een grappige manier. Hij heeft veel verloren in Aleppo en één van de enige dingen die hem hebben gemotiveerd en energie gaven, was humor.

Ygor uit Poperinge

De Humo's Comedy Cup winnaar van 1999. Dit West-Vlaams typetje brengt absurde humor met een hoek af.

MC Roosje Pertz

Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet tè braaf! Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Het meest ijzige publiek ontvlamt met Roosje Pertz als aanstekelijke MC!


Reeds afgelopen
  • donderdag 9 juni 2022 - 20:00 - 21:55