Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn mondmaskers en het Covid Safe Ticket (CST) verplicht in Arenberg. Meer info »

Programma
De Mannschaft John & Jane
Archief
Tijdschema

19:00 Deuren
20:15 John & Jane
21:10 Verwacht einde

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Deze voorstelling is geschikt vanaf 14+.

Een Covid Safe Ticket is vereist voor deze voorstelling.
Lees alles over het CST in Arenberg hier.

John & Jane

Na de eerdere succesvolle passage van Liv en Dethleff maakt De Mannschaft een nieuwe voorstelling voor jongeren: John & Jane.

John & Jane wordt een gevoelige, humoristische roadtrip door het hoofd van een jonge mens genaamd de puber. Een dwaaltocht door de donkere krochten van diens hersenspinsels. Maak kennis met de demonen die daar leven.

John en Jane, twee jonge mensen die, blijkbaar in tegenstelling tot al hun leeftijdsgenoten, niet weten wie ze zijn, gaan op een queeste om een antwoord op de prangende vraag ‘wie ben ik?’ te vinden. Ze zijn niemand, vinden hun eigen naam lelijk/niet van toepassing op zichzelf en noemen zichzelf daarom John en Jane Doe, omdat dat beter klinkt dan X en Y of ‘hey jom’.

Hun spreekwoordelijke pad ligt bezaaid met obstakels, angsten en demonen. Ook al vinden deze twee vreemden zichzelf misschien niet, ze hebben in ieder geval wel al elkaar gevonden.

John & Jane wordt een voorstelling over het verdwalen van een jonge mens in een veel te grote wereld. Over de afwezigheid van een identiteit, over iemand zijn, over Dionne Warwick, over geluidloos wenen, over kinderbueno’s, behangpapier, over rozengeur, over maneschijn, over bang zijn van alles, of toch veel.

Website | Facebook

Credits

Concept, tekst en regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen| Spel: Lien Thys en Pieter-Jan De Wyngaert | Scenografie en kostuums: Laura Wallrafen | Lichtontwerp en technische leiding: Thomas Stevens | Beeld: Charlotte Wouters | Met dank aan de Warande Turnhout


Reeds afgelopen
  • donderdag 18 november 2021 - 20:15 - 22:30