Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
De Mannschaft John & Jane
Koop tickets

€ 14

Basisprijs

€ 11

-26 jaar

€ 11

Studenten

De Grote
Tijdschema

20:15 Deuren
22:30 Einde

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Deze voorstelling is geschikt vanaf 14+.

Lees hier alles over de coronamaatregelen in Arenberg.

Na de eerdere succesvolle passage van Liv en Dethleff maakt De Mannschaft een nieuwe voorstelling voor jongeren: John & Jane.

John & Jane wordt een gevoelige, humoristische roadtrip door het hoofd van een jonge mens genaamd de puber. Een dwaaltocht door de donkere krochten van diens hersenspinsels. Maak kennis met de demonen die daar leven.

John en Jane, twee jonge mensen die, blijkbaar in tegenstelling tot al hun leeftijdsgenoten, niet weten wie ze zijn, gaan op een queeste om een antwoord op de prangende vraag ‘wie ben ik?’ te vinden. Ze zijn niemand, vinden hun eigen naam lelijk/niet van toepassing op zichzelf en noemen zichzelf daarom John en Jane Doe, omdat dat beter klinkt dan X en Y of ‘hey jom’.

Hun spreekwoordelijke pad ligt bezaaid met obstakels, angsten en demonen. Ook al vinden deze twee vreemden zichzelf misschien niet, ze hebben in ieder geval wel al elkaar gevonden.

John & Jane wordt een voorstelling over het verdwalen van een jonge mens in een veel te grote wereld. Over de afwezigheid van een identiteit, over iemand zijn, over Dionne Warwick, over geluidloos wenen, over kinderbueno’s, behangpapier, over rozengeur, over maneschijn, over bang zijn van alles, of toch veel.

Website | Facebook

Credits

Concept, tekst en regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen| Spel: Lien Thijs en Pieter-Jan De Wyngaert | Scenografie en kostuums: Laura Wallrafen | Lichtontwerp en technische leiding: Thomas Stevens | Beeld: Charlotte Wouters | Met dank aan de Warande Turnhout