Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
De Wereld Staat Stil Een online show met Soe Nsuki en Johan Petit
Archief
Facebook event
Tijdschema

21:00 / De Wereld Staat Stil

Gratis

De Wereld Staat Stil

De Wereld Staat Stil is een online liveshow waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen.

Elke vrijdagavond om 21u ontvangen zij drie gasten: iemand die een verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. De show wordt live gestreamd vanuit de foyer van CC Berchem.

We starten het jaar met goed nieuws: vanaf januari hoef je niet langer tickets te kopen. Zorg dat je erbij bent op www.dewereldstaatstil.be of Facebook en doe mee aan onze quiz waarmee je niks kan winnen! En ondertussen staan alle vorige afleveringen online! Bekijk ze op YouTube of beluister ze als podcast.

Op 26 februari te gast:

  • LISETTE MA NEZA zoekt met poëzie naar haar eigen identiteit, als Brusselaar, als Nederlander, als jongere, als vrouw en met wortels in Rwanda. In 2017 werd ze Belgisch Kampioen Slam Poetry en won ze in 2018 zilver op het Europese Kampioenschap in Parijs en het wereldkampioenschap in Rio de Janeiro. Haar performances balanceren tussen pijnlijk direct en verliefde naïviteit en grijpen het publiek dikwijls bij de keel.
  • WIM HELSEN won met zijn eerste voorstelling ‘Heden Soup!’ meteen de prijs voor meest beloftevolle cabaretier. Met zijn volgende shows deed hij het nog beter en won hij tweemaal de Poelifinario: de hoogste eer binnen het Nederlandse en Vlaamse cabaret. Wim heeft een feilloze komische timing, maar de gevoelens en situaties die hij oproept zijn vaak ook pijnlijk en gênant. Een koorddanser tussen schaamte en schateren.
  • LEONIE GYSEL richtte samen met haar broer en twee zussen Radio Candip op. Een eerbetoon aan de muzikale bagage die ze van hun vader meekregen. Als Belgische ontwikkelingswerker stampte hij destijds mee een lokaal educatief radiostation met dezelfde naam uit de grond in Congo. Bij elke familiebijeenkomst stond de platendraaier in het midden en kreeg het hele gezin een brede muzikale smaak ingelepeld. Leonie is momenteel frontvrouw bij Arsenal, visagiste en mode-ontwerpster.

Bekijk de show op www.dewereldstaatstil.be

 

Credits

Een initiatief van Martha!tentatief & ‘Nuff Said.
In samenwerking met ccBe, Arenberg, C-Mine, de Warande & CC Het Bolwerk, Theater Zuidplein & De Meervaart.

Met de steun van

Darna & Vlaanderen


Reeds afgelopen
  • vrijdag 26 februari 2021 - 21:00