Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Don Vitalski GEWOON BLIJVEN ADEMEN
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 Don Vitalski
21:10 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

GEWOON BLIJVEN ADEMEN

Het allerbeste van 35 jaar Don Vitalski

De Antwerpse Nachtburgemeester Don Vitalksi komt naar Minigolf Beatrijs, speciaal om daar het allerbeste van zichzelf te geven. Met een doortastende waaier annex roetsjbaan van conferences over het leven zoals het is, een zuivere best-of van al zijn voorbije jaren op duizenden podia in Vlaanderen, Nederland, Canada en Suriname. Alleen voor slimme, sexy mensen met een zeer goeie smaak.

Hoe kan een mens met twee gebroken benen toch nog de straat oversteken? Waarom is het soms goed als er, in de keuken, een broodrooster ontploft? Is er leven voor de dood? Waarom zijn relaties vaak beestachtig moeilijk? Al deze vragen worden één voor één beantwoord in een wervelende one man-show, waar je ondersteboven van terug naar buiten komt. Van poëzie tot suspense, van romantiek tot reflectie, van taalgymnastiek tot dramatische expressie, van filosofie tot interactie, van dijenkletsers tot doordenkers. Wervelend vertolkt, sappig en solide. Onvergelijkbaar!

Minigolf Beatrijs

Honger of dorst? De bar en keuken van Minigolf Beatrijs zijn open! Zowel voor als na de voorstelling kan je gezellig iets eten en drinken. Eigen drank of eten zijn helaas niet toegelaten.

Kom gerust ook al vroeger naar Minigolf Beatrijs om een balletje te slaan!


Reeds afgelopen
  • donderdag 8 september 2022 - 20:00 - 21:10