Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn mondmaskers en het Covid Safe Ticket (CST) verplicht in Arenberg. Meer info »

Programma
Double Bill: Jan Wallyn - Nadine Baboy Hottest Chick in Town - Un Nouveau Souffle
Archief
Tijdschema

19:00 Deuren
20:15 Jan Wallyn - Hottest Chick In Town
21:15 Pauze
21:45 Nadine Baboy - Un Nouveau Souffle

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier alles over de corona-maatregelen in Arenberg

Omwille van productionele redenen is deze voorstelling geannuleerd.

Jan Wallyn - Hottest Chick in Town

In de muzikale en scenografische performance Hottest Chick in Town is Jan klaar om hun bekroning tot ‘heetste wijf’ te ontvangen – maar dan wel op hun eigen voorwaarden.

Als tiener werd Jan genomineerd als ‘heetste wijf’ van het jaar. Dat was buiten hun weten om, tot het nieuws in een lokaal magazine stond. Homofobische situaties als deze waren nog maar het begin van Jans groeiende inzicht in de manier waarop men queer mensen marginaliseert.

Vijftien jaar later voelt Jan zich klaar om hun bekroning tot ‘heetste wijf’ te ontvangen – maar dan wel op hun eigen voorwaarden. In de muzikale en scenografische performance Hottest Chick in Town brengt Jan hun gevoelens en ervaringen samen met de steun van Samuel Vekeman (geluidscoaching en -mixing), Kopano Maroga (dramaturgie) en Malik Zaryaty (choreografie). Het is zowel de exploratie als de viering van queer eenzaamheid en isolement, een 60 minuten lange soundtrack geproduceerd door Jan en geïnspireerd door de sol-noot, die meteen ook de associatie met ‘solitude’ oproept.

Nadine Baboy - Un Nouveau Souffle

Un Nouveau Souffle is een verkenning waar dans spreekt en spraak beweging wordt. Een beweging die nieuw leven blaast in een wereld die gedwongen is haar eigen wereld in te houden. Een Nieuwe Adem stijgt boven de chaos uit en één woord is genoeg om er licht te laten zijn. Het woord wordt beweging en de beweging lanceert een nieuwe vertelling die deel uitmaakt van een verhaal met een hoofdletter H.

Nadine Baboy is een Belgische-Congolese kunstenares met een passie voor podiumkunsten. Als danseres, choreografe, actrice en dichter haalt ze haar inspiratie uit artistieke en culturele vermenging met de rode draad van het schrijven, poëtisch of choreografisch.

Artèl

Deze voorstelling is deel van Artèl - Storytelling Festival. 

Artèl is een storytellingfestival en workshopreeks gecureerd door Ish Aït Hamou en Yves Ruth. Verhalen gebracht op het podium, naast het podium, door de strafste slam poets, choreografen, theatermakers en andere verhalenvertellers. Op 06.11 en 07.11 ontdek je de verhalen van vandaag in Arenberg. Lees meer »

 

Credits

Jan Wallyn

  • Van en met: Jan Wallyn
  • Geluidscoaching en -mixing: Samuel Vekeman
  • Dramaturgie: Kopano Maroga
  • Choreografie: Malik Zaryaty
  • Foto: Koen Van Buggenhout

Nadine Baboy

  • Foto: Karolina Maruszak

Reeds afgelopen
  • zaterdag 6 november 2021 - 20:15 - 22:30