Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Els de Schepper Ziet ze vliegen (try-out)
Uitverkocht

€ 6

Basisprijs

Minigolf Beatrijs
Tijdschema

13:00 Deuren
14:00 Els De Schepper

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Deze voorstelling gaat door in Minigolf Beatrijs.

Dit is een buitenlocatie, dus vergeet je niet te kleden op het weer.

Deze show maakt onderdeel uit van de reeks Matinée Dorée, in samenwerking met district Antwerpen en de seniorenraad.

Els de Schepper

Ziet ze vliegen (try-out)

Els de Schepper presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Tijdens deze tekst try-out neemt Els je mee in een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien. Je komt binnen in een fictieve luchthaven waar je op een bijzondere manier zal worden ingecheckt. Je loopt door de douane en komt binnen in de wonderlijke wereld van EDS Airlines. Zet je gsm in vliegtuigstand en maak je klaar voor de start van een dolle show vol gein en ongein. Een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?

Fasten your seatbelts en geniet van de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess is geworden. Geniet van de wijze naïviteit van Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja de depressieve reisleidster op zoek is naar het grote geluk.

Ziet ze vliegen is een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Het is ondertussen de vijftiende show van Els de Schepper. Met elke voorgaande show trok Els op een indrukwekkende tournee door Vlaanderen, wat nogmaals onderstreept dat zij de onbetwiste grande dame van het Vlaamse cabaret is.