Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Frank Mercelis Talk to me in French
Archief
Tijdschema

09:30 Deuren
11:00 Frank Mercelis - Talk to me in French
12:15 Verwacht einde

Koffie/thee is inbegrepen in de ticketprijs.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Een Covid Safe Ticket is vereist voor deze voorstelling.
Lees alles over het CST in Arenberg hier.

Talk to me in French

Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde hij als een ware ‘Jean-Jacques’ lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder: hun huwelijk was gered.

Ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) laat zich inspireren door dit advies. Hij neemt de sensualiteit en het ritme van de Franse taal mee in de voorstelling ‘Talk To Me In French’; een persoonlijke, intieme en bij momenten sensuele muziekvertelling.

Samen met pianist Antoon Offeciers brengt hij deze keer niet alleen Franse chansons, maar vooral eigen songs, bewerkingen van bestaande nummers en pijnlijke verhalen over seksuele escapades, een leven als halve castraat en de stemmen in zijn hoofd. Olga, het mooiste meisje van de EHBO-cursus is erbij. En ook Marilou, de buurvrouw uit zijn geboortedorp. En Grace Jones, natuurlijk.

Website

Over Matinée Dorée

Met Matinée Dorée slaan district Antwerpen en Arenberg de handen in mekaar voor een schitterende reeks seniorenvoorstellingen vol muziek, toneel en comedy. Ontdek het programma en boek snel jouw tickets!

Credits

Tekst, zang, gitaar: Frank Mercelis
Toetsen: Antoon Offeciers
Coach: Dimitri Leue
Geluid, licht: Pieter Nys
Foto: Koen Broos

Met de steun van

District Antwerpen


Reeds afgelopen
  • dinsdag 14 december 2021 - 11:00 - 13:00