Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Groot Familie Alleen Liefde
Archief
Facebook event
Tijdschema

Voorstelling 1
13:00 
Deuren
14:00 Groot Familie - Alleen Liefde
15:30 Verwacht einde

Voorstelling 2
18:00 Deuren
19:00 Groot Familie - Alleen Liefde
20:30 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Lees hier alles over de corona-maatregelen in Arenberg

Alleen Liefde

Trek de hele wereld op je schoot. Zie de verbondenheid, over alle grenzen heen. Laat je inspireren door de liefde. Onthoud: Je moet niet opgeven, je moet naar een betere toekomst kijken.

Vijf jaar al. Vijf! Zo lang bestaat Groot Familie, de groep acteurs die ontstond bij Ligo, Centrum voor Basiseducatie Antwerpen (vroeger Open School) in regie van Stefan Perceval (). Nieuwkomers, oudkomers, anderstaligen en Nederlandstaligen staan samen op het podium. Ze zien elkaar graag, de Groot Familieleden. Sommigen slaan hun vleugels uit, anderen komen aangevlogen, maar de liefde blijft. Alleen liefde. Zeker de liefde.

In maart-juni 2021 werd “Alleen Liefde” een coronavoorstelling: repetities in groepjes in plaats van allemaal samen en een livestream in plaats van een zaaloptreden met publiek. Op 7 oktober kan Groot Familie toch voor een écht publiek spelen. Geert Beullens gaat met jullie in dialoog over moedertaal, het thema van de Week van het Nederlands.

Ligo Antwerpen

Ligo Antwerpen is één van de 13 Centra voor Basiseducatie in Vlaanderen en Brussel. Samen met partnerorganisaties ondersteunen we onze cursisten bij het vergroten van hun kansen in de samenleving. Het rapport lezen van je kind, betalen met je telefoon of papieren invullen voor je werk? Dat (en nog veel meer) kan je leren bij Ligo. Je leert stap voor stap, in je eigen tempo. Samen vergroten we jouw kansen.

HETGEVOLG

HETGEVOLG is een theaterwerkplaats waar we vanuit het rotsvaste geloof werken dat elke mens ergens binnenin een kracht heeft die hem kan helpen opnieuw zijn plaats in de samenleving op te eisen/in te nemen. De enige voorwaarden zijn een juiste bedding (geloof & vertrouwen) en een brede toegangsdeur (de kunsten). Hierdoor bereikten we in de loop der jaren een zeer ruime groep mensen die allemaal op de een of andere manier tussen de (te grote) mazen van het maatschappelijk vangnet vielen. Een groot deel van hen konden we een nieuw perspectief bieden waardoor hun leven op verschillende vlakken (emotioneel, sociaal, lichamelijk) een positieve wending kreeg.

Atlas

Atlas, integratie & inburgering Antwerpen biedt informatie en ondersteuning aan anderstalige nieuwkomers en organisaties uit de stad Antwerpen.

Credits

Spel: Aziz Jeffali, Catharina Vleminckx, Edgar Peeters, Eren Sömer, Hafssa Harchaoui, Hamzah lsubaih, Islamuddin Sadyar, Leo Buys, Lisette Waas, Marceline Kashita, Marta Borowska, Saban Ramadani, Salwa Harchaoui, Teofila Paluch, Yousef Al-Kahli, Zaher Nakdali, Ziyad Sadyar

Productie: Ligo Antwerpen en HETGEVOLG
Regie & bewerking: Stefan Perceval en Marit Stocker
Productieleiding: Tania Polak
Bewegingscoach: Iris Bouche
Lichtontwerp: Marcel Visser
Geluidsuitvoering: Gabriel Contreras
Regieassistentie: Christine De Beule en Carina Geerts
Podiumassistentie: Saskia Hendriks
Met dank aan: Erna Hoskens
Gastheer: Geert Beullens
Foto: Studio Tropics / Poolhert

I.s.m. HETGEVOLG, Atlas en Arenberg

Met de steun van

De Vlaamse Overheid, Stad Antwerpen, District Berchem & Cera


Reeds afgelopen
  • donderdag 7 oktober 2021 - 19:00 - 20:30
  • donderdag 7 oktober 2021 - 14:00 - 15:30