Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn mondmaskers en het Covid Safe Ticket (CST) verplicht in Arenberg. Meer info »

Programma
Te gast Impact Documentaire Scum Studios
Archief
Tijdschema

19:00 Deuren
19:45 Impact
21:30 Verwacht einde

Deze voorstelling is gratis, maar reserveren is verplicht!

 

Een Covid Safe Ticket is vereist voor deze voorstelling.
Lees alles over het CST in Arenberg hier.

Impact

De documentaire werd door en voor jongeren gemaakt onder leiding van jeugdwerkorganisatie Scum Studios. Jongeren nemen ons mee in hun dagdagelijks leven gedurende de lockdown.

Scum Studios, een jeugdwerkorganisatie in Borgerhout, zet zich in om jongeren een stem te geven aan de hand van audiovisuele- en mediaprojecten. Op 2 december wordt Impact voor het eerst vertoond in Arenberg. Er zal ook een panelgesprek plaatsvinden waarin jongeren het woord nemen, alsook een optreden door lokaal jong talent.

De documentaire door en voor jongeren vertelt het verhaal van jongeren tijdens de lockdown. Het biedt een inkijk in de leefwereld van jongeren tijdens de pandemie. Het geeft een eerlijk beeld weer over de belevenis van jongeren in moeilijke tijden. Verder nemen experts ook het woord, waarbij ze inzichten bieden over de pandemie.

Met een optreden van jong talent en buurtfilosoof Pizza; hij begon in de coronaperiode met muziek en is nu een begrip in de Antwerpse muziek scene. Hij wilt met zijn muziek een boodschap overbrengen aan de jeugd en ze laten zien dat het ook anders kan.

Scum Studios biedt jongeren een platform, waarbij hun stem een plaats krijgt en een podium, zodat ze ook de stem van de jongeren laten horen. 
Deze jeugdorganisatie zet zich dagelijks in, d.m.v. verscheidene projecten om jongeren een volwaardige positie te geven in de samenleving en hun actief te laten participeren in het realiseren van een betere toekomst.

Website | Instagram
 

Met de steun van

Stad Antwerpen, Arenberg en Breedbeeld


Reeds afgelopen
  • donderdag 2 december 2021 - 19:45 - 21:30