Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Jan Van Looveren Loslaten
Koop tickets

€ 18,5

Basisprijs

€ 15,5

-26 jaar

€ 15,5

Studenten

De Grote
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:15 Jan Van Looveren - Loslaten

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Loslaten

Denken dat ik controle hebt over m'n eigen leven. Willen vasthouden aan zekerheden omdat ik dat geleerd heb. Is alles toeval of heb ik mijn eigen toekomst in handen?

Wat denken de mensen over mij en wat denk ik over mezelf ? Al deze vragen geven me angsten, angsten die me dwingen de dingen te controleren, maar is het niet beter om de dingen los te laten en te zien wat er dan op je pad komt.

Loslaten is een humoristische voorstelling die mij verplicht de dingen waar ik mee worstel te benoemen. Herkenbare verhalen van en voor mensen die ook met hetzelfde worstelen. Ik ben 50 jaar en het wordt tijd dat ik de komende 50 jaar de controle stap voor stap laat vieren.

In de pers

"Mocht de man met de zeis me morgen opwachten, dan wil ik niet de gedachte hebben dat ik veel meer uit het leven had kunnen halen," — Jan Van Looveren in Gazet Van Antwerpen.

"Ik moet loslaten als ik nog 50 jaar wil leven. Want ik wil 100 worden," — Jan Van Looveren in Wakker Op Zondag (vanaf minuut 42:33).

Over Jan Van Looveren

Jan Van Looveren is een acteur en televisiepresentator. Hij is onder andere gekend van programma’s als Tragger Hippy, Ja Jan en FactCheckers. Als acteur speelde Jan ook mee in verschillende theater- en musicalproducties, waaronder een rol in de musical Spamelot. Loslaten is Jans eerste solovoorstelling, waarin hij zich zal laten begeleiden door livemuziek.