Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Jawad Es Soufi (Sloegie) Waarom ben jij zo?
Koop tickets

€ 25,5

Basisprijs

De Grote
Tijdschema

20:30 Deuren
22:00 Einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Jawad Es Soufi

Jawad Es Soufi is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Toen hij 22 was, begon Jawad als leerkracht Nederlands op het VMBO in Rotterdam. Een job waar hij ontzettend veel voldoeing uit haalde. Maar op z'n 18 voelde hij al de kriebels voor het theater. Na twee jaar bij toneelgroep The Brothers, ging hij verder met de groep De Borrelnootjez. Daar kreeg hij ruimte om te experimenteren en sketches te maken. Dat leidde naar het ontstaan van zijn alter-ego Sloegie. Sloegie maakte z'n debuut in 2020, in Theater Rotterdam, met een stijf uitverkochte première. Sindsdien speelt Jawad als Sloegie enkel nog voor bomvolle zalen!

Waarom ben jij zo?

Jawad laat via z'n alter-ego Sloegie zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Hoe die factoren ervoor zorgden dat hij de persoon is die hij vandaag is. Jawad neemt je mee op de hilarische én bijzondere rollercoaster in z'n middelbareschooltijd. Een rollercoaster die doorslaggevend was voor zijn ontwikkeling.

Met anekdotes en muzikale parodieën neemt Jawad je mee in zijn analyses en observaties over zijn opvoeding, omgeving en onderwijstijd.

Website