Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Lieven Scheire Live in Nerdland: DNA
Binnenkort beschikbaar
De Grote

Door de gevolgen van het coronavirus wordt de shows van Lieven Scheiren op 15 en 16 april 2020 uitgesteld naar 19 en 20 maart 2021.

Ticketkopers worden steeds gecontacteerd door de ticketbalie. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Live in Nerdland: DNA

Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over.

In deze theaterlezing heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Enthousiast voert hij jou door de wonderlijke wereld van de wetenschap vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Lieven is ook stand-upcomedian en weet als geen ander hoe hij je kan boeien. Zelfs een leek zal wetenschap zonder meer interessant gaan vinden.

In de pers:

  • "Lieven Scheire over DNA proeven: 'We moeten dringend over regelgeving praten'" - Gert Late Night

Facebook | Instagram | Youtube | Spotify


Wanneer?