Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn mondmaskers en het Covid Safe Ticket (CST) verplicht in Arenberg. Meer info »

Programma
Lobke Leirens & Maxim Storms Folks&Fools
Archief

Deze voorstelling gaat door in De Studio.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Folks&Fools

In Folks&Fools voeren Leirens&Storms je door een tijdloos landschap. Ze camoufleren zich als twee onbezonnen gedaantes in een rusteloze cadans. In de waan een noodlot­tige queeste te vervullen, trekt het duo samen via illusi­o­naire verval­singen naar een buiten­aards universum. Folks&Fools is een raadsel­achtig brouwsel vol middel­eeuws ‘getred’, kosmische schobbe­jakken en opgefokte bourgeoisie.

Lobke Leirens en Maxim Storms onderzoeken het absurde in zowel het komische als het duistere. Op Theater aan Zee editie 2014 excelleerden ze al met de labyrint­voor­stel­ling KROCHT, gebaseerd op het Inferno van Dante Alighieri. In 2017 maakten ze Another One dat geselec­teerd werd door Circuit X 2017 en tourde in binnen- en buiten­land. Na hun selectie door Big In Belgium 2018 werden ze in Edinburgh bekroond met de presti­gi­euze Total Theatre Award. 
Hun meest recente voorstelling Happy Hour scoorde opnieuw hoge ogen. Via symfonische kreten en disproportionele volksdansen kneedden ze zichzelf tot twee uit de kom geslagen figuren.
 

Credits

Creatie en spel: Maxim Storms en Lobke Leirens
Coaching: Jan Steen
Decor: Rachid Laachir
Coproductie: Kunstencentrum Nona, C-takt, Cement Festival, Arenberg, Needcompany met de steun van CAMPO.
 


Reeds afgelopen
  • donderdag 21 oktober 2021 - 20:00 - 21:30