Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Maaike Neuville & Roy Aernouts Op een bankje, op een dag
Uitverkocht
OLT Rivierenhof
Facebook event

Deze voorstelling vindt plaats in OLT Rivierenhof, in het kader van Take Care.

Om de avond zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, moeten we de voorstelling van Maaike Neuville & Roy Aernouts opdelen in twee shows. We contacteren alle tickethouders persoonlijk!

Op een bankje, op een dag

Een vrouw en een man ontmoeten elkaar op een bankje. Ze hebben 20 jaar geleden, als bloedbroeders, afgesproken om elkaar hier terug te zien. Ondertussen zijn hun levens voorbijgevlogen. Wat delen ze nog steeds?

Slagen ze erin om de vergankelijkheid van het leven te vieren? Om elkaar niet los te laten maar ook niet vast te houden? Hun weerzien confronteert hen met hun twijfels, frustraties en verlangens-ondanks-alles.

Op een bankje, op een dag is een tekst voor twee spelers, geschreven door Maaike Neuville voor Maaike Neuville en Roy Aernouts. Zij zijn geen vreemden voor elkaar en speelden reeds samen in Maaike Neuville's theaterstuk Twee mensen praten...misschien (2010). Tien jaar later wagen ze zich aan het tweede deel van deze trilogie over de liefde. Deze keer proberen de protagonisten op slinkse wijze hun respectievelijke bindings- en verlatingsangst te omzeilen door af te spreken om elkaar twintig jaar niet te zien.

De voorstelling onderzoekt op licht-absurdistische wijze of het mogelijk is voor de mens om écht vrij te zijn.


Wanneer?