Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Man met Theaterfestival 2021
Archief
Tijdschema

20:30 Man met

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Man met

Een man zet zich op een wachtlijst voor adoptie. Zijn kansen zijn eerder klein en daarnaast is de wachttijd ontmoedigend. In afwachting van dat kind, is er plots veel ruimte om na te denken of je daar eigenlijk wel aan toe bent. En voor wie je dit nu eigenlijk allemaal doet.

In Man met gaat Berten Vanderbruggen op zoek naar een kind. Eentje om te houden, of in leen. Eentje om vragen aan te stellen en je daarna af te vragen of dat kind hier wel om had gevraagd.

Langs hoofdwegen en zijbanen verkent Vanderbruggen de route naar een mogelijk nageslacht. In deze muzikale monoloog geeft hij inkijk in zijn persoonlijken en ontroerende zoektocht naar een kind.

In de pers:

  • "Man met is een kleine, openhartige solo in de vorm van een elektro-cabaret, die stof tot nadenken geeft." - De Standaard ***
  • "Een meer dan boeiende avond, omdat Vanderbruggen feilloos langs de klippen van larmoyant zelfbeklag laveert. Hij bekijkt zijn situatie, zijn verlangens, zijn mogelijkheden van vele kanten met een opmerkelijke zelfrelativering. Dat is verfrissend. En niet zonder belang." - Pzazz

Website

Credits

Tekst, spel & muziek: Berten Vanderbruggen
Dramaturgie & spelcoach: Barbara T'Jonck
Sounddesign: Hans De Wit
Techniek: Lies Van Loock

Met de steun van

Met de steun van ccBe.

Deze show is een voorstelling van het Theaterfestival 2021. Meer op www.theaterfestival.be.


Reeds afgelopen
  • maandag 6 september 2021 - 20:30
  • zondag 5 september 2021 - 20:30