Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Meskerem Mees
Geannuleerd
De Grote
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
20:15 / Start show

Cultuurshocks zijn geldig voor deze voorstellingen.

Corona blijft nog een tijdje in het land en dus houdt Arenberg de deuren gesloten. De ticketbalie brengt ticketkopers persoonlijk op de hoogte. Je moet zelf dus geen actie ondernemen. Meer info arenberg.be/corona

Meskerem Mees

Meskerem Mees, een grande dame van 21 uit Merendree, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met een stemgeluid zo puur als bronwater, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast. 

Met haar debuutsingle Joe verovert Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten. Joe stoomt direct door tot de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge Oost-Vlaamse. 

Een mooie reeks zomerconcerten volgt en in het najaar breekt ze definitief door tot het grote publiek met haar vaak onherkenbare maar geniale covers in het vrijdagse ochtendblok van Michèle Cuvelier op Studio Brussel.

Dat ze niet onopgemerkt bleef, bleek ook op 18 oktober 2020. Toen won Meskerem Mees de prestigieuze Humo's Rock Rally. De vakjury loofde Meskerem Mees voor  haar talent: "Meskerem Mees wint Humo’s Rock Rally 2020 omdat ze er qua puur talent onmiskenbaar bovenuit stak. Van podiumpresence over songs tot stem en gitaarspel: een zelden gezien solo-talent. Een andere winnaar had gekund, in een andere editie, maar in 2020 konden we niet om Meskerem Mees heen".

Begin volgend jaar brengt een eerste clubtour haar langs de mooiste zalen van België, en voor het najaar van 2021 mag je alvast beginnen uitkijken naar een betoverend debuutalbum. A star is born. 

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify