Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Millson9 in concert w/ guests
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:30 Millson9 in concert
23:00 Verwacht einde

Millson9

In concert w/ guests

Presented by DrarrieVille & HTF


DrarrieVille is een opkomend hiphop label uit Antwerpen. Bewapend met gekend en ongekend talent komen ze de scène ondersteboven gooien. De sound is straat. De lyrics zijn real. In de spotlight staat deze avond Millson9 centraal; samen met zijn guests staat hij klaar om de Arenberg over te nemen!

Millson9

Emile Ewunkem is beter bekend als Millson, de Antwerpse rapper met Liberiaanse achtergrond. Hij liet voor het eerst van zich horen aan de zijde van Once1x maar is nu ook solo aan het doorbreken. Hij brengt zijn tracks in het Nederlands, maar heeft geen probleem om te switchen naar het Engels. Millson aka Dubbel L houdt het real, met teksten die uit zijn leven zijn gegrepen: de straat die lonkt, de twijfels die regeren en de ambitie die hoog zijn. Samen met HypeTheFlex bracht hij in 2021 zijn eerste releases uit o.a ‘Hoodie’ en ‘Moe van’. 

Spotify

Nour&Fatma

“Playing all kinds of music genres makes them wanna bring your a$$ to the dancefloor!”

De Belgische zussen Nour & Fatma zijn social media influencers die op weg zijn om hun wildste dromen waar te maken. Op vlak van dj’en hebben ze dezelfde smaak, passie en visie. Ze houden simpelweg van muziek. Door mensen samen te brengen ervaren we dezelfde emoties.

Spotify

Miro

Miro, don’t do it.” Hij startte met dj’en op zijn 14 jaar en tegen hij 16 was gaf hij al zelf lessen in een muziekschool. Hij draaide voornamelijk eerst op feestjes van vrienden, maar dat veranderde zodra hij gevraagd werd voor allerlei nachtclubs. Hiphop, R&B, Urban en allround clubmusic is wat je van hem kan verwachten. Na 2 jaar draaien kan je hem nu overal in België terugvinden, van Carré tot Versuz.

Spotify

Once1x

Namzoya Abdulwahid beter bekend als Once1x, de Antwerpse rapper met Ghanese roots, deelt al sinds 2018 de stage met Millson. Abdulwahid in het Arabisch betekent 1, vandaar de naam Once. Gekke flows gecombineerd met melodieuze vibes is wat je van Once kan verwachten. Je kan hem kennen door 'Bullshit on my mind' of zijn collab met Yung Mavu 'Be Like Me'.

Spotify


Reeds afgelopen
  • donderdag 19 mei 2022 - 20:30 - 22:00