Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Mimi Waterfall + Arne Luiting & Mateusz Staniak NITE SH FT
Koop tickets

€ 12

Volwassene

€ 5

18 jaar - 25 jaar

€ 0

-18 jaar en MoMu Friends

Op locatie
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
19:15 Arne Luiting & Mateusz Staniak
20:30 Mimi Waterfall
21:30 Arne Luiting & Mateusz Staniak
23:00 Sluiting MoMu

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Met je ticket krijg je ook toegang tot de expo Mirror Mirror in MoMu - Modemuseum Antwerpen.

Mimi Waterfall

Mimi Waterfall aka goddess in the flesh aka the original bantu princess. The reminder to your divinity.

De sound van de Antwerpse singer/songwriter Mimi Waterfall sluit prachtig aan bij haar spirituele stijl. Haar stem is frêle maar toch krachtig en nodigt je uit op een lyrische tocht. Sommigen zeggen zelfs meditatief. Mimi Waterfall vindt inspiratie in de soul- en reggae sound en roept de luisteraar op om zich te (her)verbinden de Hoogste Zelf en de eigen goddelijkheid.

Wil je groeien in het leven? En wil je de wereld zoals die vandaag is beter verstaan? Dan zijn de kracht van woorden, zelfvertrouwen en -bevestiging essentieel. Mimi Waterfall wil hierbij helpen en biedt haar muziek aan als heling, als uitnodiging om dieper te graven.

Instagram | Spotify | YouTube l Soundcloud | Bandcamp

Arne Luiting & Mateusz Staniak

Joe

Joe is een lonesome cowboy – ultimate avatar die niet meer het verschil kent tussen fake en real, online en offline. Hij functioneert in een oneindige echo chamber van de digitale wereld. De constante confrontatie met zijn zelfreflectie zorgt voor een stimulans van zijn transcendente zelfverheerlijking. Joe staat in het centrum van de wereld. Joe ziet de wereld als een verlengstuk van zichzelf. Joe bestaat niet. Joe is een product van digital natives en heeft contact met de ander niet meer nodig.

Tegenwoordig is niemand meer bezig met de wereld om zich heen. Op dit moment leven wij in tijden waarin The Self alles overstijgt. The feel-good factor staat hoog in het vaandel en is een luxe product. Self-care, self discovery en well-being zijn kapitalistische imperatieve geworden. Door deze strategie mogen wij onze authenticiteit ontdekken, inzetten en verkopen.

Over de artiesten

Arne Luiting (1991, NL) is danser en acteur. In 2019 studeerde hij af aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Sindsdien trekt Luiting door Europa en speelde onder meer in Duitsland, België en Zwitserland.

Mateusz Staniak (1990, PL) woont en werkt in Amsterdam, waar hij aan de Academie voor Theater en Dans de regie-opleiding volgde. Staniak is gefascineerd door de mogelijkheid om de werkelijkheid opnieuw uit te vinden door middel van theater.

 

NITE SH FT

Met NITE SH FT herverdelen MoMu en Arenberg de fysieke en mentale (museum)ruimtes. NITE SH FT speelt met de perceptie van wat een museum kan zijn en maakt gebruik van de volledige ruimtes. Tijdens vier nocturnes brengt Arenberg de podiumkunsten binnen in het MoMu. We geven een plek aan onderbelichte thema's, aan verhalen die nog verteld moeten worden. De stemmen van nu palmen de museumruimtes in.

Muzikanten, performers, voguers en dansers. Tijdens NITE SH FT vertalen ze MIRROR MIRROR naar het podium. Deze nieuwe expo in het MoMu onderzoekt de connectie tussen mode, psychologie, zelfbeeld en identiteit. Thema’s die nauw aansluiten bij de leefwereld van heel wat Antwerpse makers én jongeren. Aan hen geven we de ruimte. Naast het tastbare werk in de expo verschijnt een dynamische, menselijke interpretatie.

NITE SH FT gaat over over ontdekking en herkenning. Van wat je nog niet kende of nog niet zag. Van wie je bent of van wie je wilt zijn.

Ontdek het hele NITE SH FT-programma »

Credits

Arenberg x MoMu


NITE SH FT

Want some more? Ontdek het hele NITE SH FT-programma.