Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Morane & band NITE SH FT
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
19:30 Support: Jueles
20:30 Morane & band
21:55 DJ: DJames

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Met je ticket krijg je ook toegang tot de expo Mirror Mirror in MoMu - Modemuseum Antwerpen.

Morane & band

Meet Morane, Antwerpse singer-songwriter met Belgisch-Congolese roots. Nadat ze afstudeerde aan de Antwerpse Kunsthumaniora besloot ze haar passie voor muziek op de eerste plaats te zetten. Morane’s sound is een mix van jazz, neo-soul, hiphop en R&B.

Haar solocarrière kondigde zich aan met de single Boo, die in januari 2020 uitkwam. Vanaf dan ging het hard voor Morane. Zo werd ze geselecteerd voor podium- en kansenparcours Sound Track en speelde in OLT Rivierenhof, De Roma, Trix én op Fire Is Gold. Voorbije zomer releasete ze Over this, over us, haar nieuwste single. Zeer benieuwd wat dit gaat geven tijdens NITE SH FT!

Instagram | Spotify | YouTube

Support: Jueles

Jueles is een 20-jarige singer-songwriter geboren in Brussel. Toen ze opgroeide, was het niet eenvoudig om zichzelf en haar emoties uit te drukken. Na lange tijd onbegrepen te zijn geweest, heeft ze eindelijk haar taal gevonden. De taal van de kunst, de taal van de vrijheid.

Spotify

+ DJ: DJames

NITE SH FT

Met NITE SH FT herverdelen MoMu en Arenberg de fysieke en mentale (museum)ruimtes. NITE SH FT speelt met de perceptie van wat een museum kan zijn en maakt gebruik van de volledige ruimtes. Tijdens vier nocturnes brengt Arenberg de podiumkunsten binnen in het MoMu. We geven een plek aan onderbelichte thema's, aan verhalen die nog verteld moeten worden. De stemmen van nu palmen de museumruimtes in.

Muzikanten, performers, voguers en dansers. Tijdens NITE SH FT vertalen ze MIRROR MIRROR naar het podium. Deze nieuwe expo in het MoMu onderzoekt de connectie tussen mode, psychologie, zelfbeeld en identiteit. Thema’s die nauw aansluiten bij de leefwereld van heel wat Antwerpse makers én jongeren. Aan hen geven we de ruimte. Naast het tastbare werk in de expo verschijnt een dynamische, menselijke interpretatie.

NITE SH FT gaat over over ontdekking en herkenning. Van wat je nog niet kende of nog niet zag. Van wie je bent of van wie je wilt zijn.

Ontdek het hele NITE SH FT-programma »

Credits

Arenberg x MoMu - Modemuseum Antwerpen

I.s.m. Riverside Studio


Reeds afgelopen
  • donderdag 27 oktober 2022 - 19:00
NITE SH FT

Want some more? Ontdek het hele NITE SH FT-programma.