Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
'Nuff Said
Archief
Facebook event
Tijdschema

21:00 Nuff Said

Nuff Said

Tijdens Nuff Said blaast huisorkest Brzzvll de hipste podiumtalenten uit de hele wereld bij elkaar. Comedians, hiphoppers, jazz-cats en spoken word performers, zwierig voorgesteld door gastheer en meesterverteller Johan Petit. Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam. 13 jaar lang al, is Nuff Said dé referentie voor onvervalst nieuw borrelend podiumtalent: mainstream en underground.

Met Soufiane Moussouli (NL), Mo&Grazz, Maud Vanhauwaert en Jeroen Leenders. 

Soufiane Moussouli

Soufiane Moussouli (NL) is theatermaker, storyteller, comedian, acteur en sociaal werker. Hij leerde alle fijne kneepjes van het vak bij jongerentheatergroep De Gasten. Soufiane maakte drie solovoorstellingen Marokkanen Huilen Niet, Gelukszoeker en Volgens Mij Ben Ik Een Jood.

Mo & Grazz

Mo&Grazz is de flamboyante Amerikaanse zangeres Monique Harcum en de Belgische DJ Grazzhoppa. Muziek bracht hen samen op meer dan één manier, eerst als vrienden, dan als partners en nu als het muzikale duo Mo&Grazz. Samen maken ze een fijne fusie van hiphop, funk, jazz, gospel en klassieke R&B.

Maud Vanhauwaert

Maud Vanhauwaert is woordkunstenaar en theatermaker. Ze bedenkt speelse en theatrale vormen om poëzie toegankelijker te maken. Maud was stadsdichter van Antwerpen in 2018-2019. Verleden jaar in mei stelde ze Het stad in mij, 300 pagina's, dwalingen, ontboezemingen, opstandigheden en fratsen voor. Ze omschrijft het als “een overzicht van mijn pogingen om poëzie los te weken van het papier“.

Jeroen Leenders

Jeroen Leenders ruilde in 2007 zijn taxi voor het comedypodium. Jeroen kiest bewust voor pure stand-upcomedy. Verwacht vooral geen rode draad. Bij Leenders zit je sowieso altijd op het puntje van je stoel. Als je houdt van snel en ruig, is Jeroen je geknipte man. 
 

Over Mad Goat

Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Ontdek het volledige programma op www.madgoat.be!

Met de steun van

 


Reeds afgelopen
  • vrijdag 5 maart 2021 - 21:00 - 22:00
Herbekijk Mad Goat!

Herbekijk de shows van Mad Goat 2021 tot 48 uur na uitzending op SPOTLIGHT.