Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
'Nuff Said
Koop tickets
De Studio
Tijdschema

20:00 Deuren

Deze voorstelling vindt plaats in De Studio.

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Vanaf oktober kan je elke maand op ‘Nuff Said in De Studio terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Huisband Lucid Lucia (voorheen BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De energieke spring-in-’t-veld Soe Nsuki is jullie host.
Aight! Who’s in!?

LINE-UP

SAMIR FIGHIL (NL) is een man van vele typetjes. En die typetjes gaan allen als een gek tekeer op jouw lachspieren, wees gerust. Maar ook als zichzelf is Samir de koning van de situatiehumor en de onverwachte frisse grap. Samir wordt alom geprezen en gezien als het aanstormende talent uit de Provincie Gelderland. Winnaar persoonlijkheidsprijs Cameretten 2019.

KEL ASSOUF (BE) is de beste desertbluesband die België rijk is. De roots van frontman Anana Harouna liggen bij de Touareg in Niger, waar hij op zijn zeventiende de wapens opnam om te vechten voor het voortbestaan van de nomadenvolkeren. Intussen is dat wapen neergelegd en de gitaar opgenomen, en revolteert Harouna vreedzaam vanuit onze hoofdstad. Vergelijkingen met Tinariwen of Bombino liggen voor de hand, maar Kel Assouf is ingetogener en warmer.

KAROLIEN SEGERS (BE) schippert tussen poëzie, kortverhalen, theater en comedy. Momenteel woont ze in Antwerpen en studeert ze ‘doceren en regisseren’ aan de Toneelacademie van Maastricht. Daar leerde ze tot hiertoe hoe je een gebakken ei speelt en dat je maar beter geen getormenteerde zeevrouw bent. Karolien maakt harde grappen over haar fysieke beperking en popcultuur.

SAMIRA HOOGVLIETS (NL) is een MC, schrijfster, storyteller, podcast maker, zangeres en beginnend stand-up comedy artieste uit Amsterdam-Noord. Haar roots liggen in Marokko en Suriname. Zij probeert naast haar carrière als maker, ook te onderzoeken wat er in de samenleving speelt. Dit doet zij door de kennis uit haar studie agogiek te combineren met kunstvormen om zo sociale impact en verbinding te creëren.

JEROEN LEENDERS (BE) ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, oneliners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.

+ DJ set by Maru Kay

Deze editie van 'Nuff Said speelt ook in Rotterdam (28/10), Vilvoorde (3/11) en Genk (6/11).
Tickets & info: www.nuffsaid.be