Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
'Nuff Said Met Marjolijn Van Kooten, Roland Van Campenhout, Nikki Rose, Ish Ait Hamou & Nico Yearwood
Koop tickets
De Studio
Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 'Nuff Said

'Nuff Said

Al een jaar lang palmt 'Nuff Said maandelijks De Studio volledig in. Een knallende – altijd uitverkochte – show met nieuwe talenten uit de comedy, hiphop, jazz en spoken word scene!

Huisband Lucid Lucia (voorheen BRZZVLL) brengt telkens een cocktail van psychedelic funk, African grooves en barstende jazzbeats.

Meesterverteller Johan Petit is jullie host van de avond.

Klaar voor meer! Who’s in!?

Line-up

MARJOLIJN VAN KOOTEN (NL) trok twee seizoenen langs de theaters met de succesvolle voorstelling Geen paniek die ging over angst en depressie. Daarna volgde een solotournee met Ik zie de bui al hangen en Ongestoord. Psychiatrisch cabaret, ook voor normale mensen. Na het succes van haar voorstellingen staat ze nu vanaf november met ‘Hoe vind je het zelf gaan?’ in de theaters, alweer boordevol zwarte humor en mooie liedjes. Ook heeft Marjolijn haar eerste boek geschreven: Schijtluis. Over haar leven met een angststoornis.

ROLAND VAN CAMPENHOUT (BE) is al decennia lang bekend als een getalenteerde en creatieve gitarist, een groot singer-songwriter en een bijzonder sympathieke muzikant. Hij draait al 40 jaar mee en is samen met zijn generatiegenoten ouder geworden, maar heeft ook telkens weer een nieuw publiek kunnen aanspreken en aansluiting gevonden bij nieuwe generaties. Roland is goed thuis in blues, maar ook in reggae, country, jazz, wereldmuziek en folk.

NIKKI ROSE (BE) komt oorspronkelijk uit Philadelphia. Ze is in België beland als toeriste en is 17 jaar blijven plakken in Brugge. Sinds kort woont ze in Antwerpen en heeft ze zich volledig gestort op stand-up comedy. Zo was ze afgelopen seizoen één van de deelnemers van het comedytraject Get Up Stand Up waar ze hoge ogen heeft gegooid. Ondertussen heeft dit natuurtalent op heel wat plekken gespeeld en is ze alleen maar nog beter geworden.

ISH AIT HAMOU (BE) schrijft van jongs af verhalen en omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. In 2014 debuteerde hij met het boek ‘Hard hart’. Daarna bracht hij nog 4 andere boeken uit: ‘Cécile’ (2015), ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’ (2016), ‘Klem’ (2018) en ‘Het moois dat we delen’ (2019).

NICO YEARWOOD (VK) is oorspronkelijk afkomstig van het tropische eiland Barbados. Hij heeft het Londense comedycircuit in vuur en vlam gezet met zijn unieke mix van Caribbean flavoured comedy. Of hij nu hilarische verhalen vertelt over opgroeien in Barbados of zijn nieuwe leven in Londen, met zijn relaxte stijl en charme wint hij altijd het publiek onmiddellijk in. 
“Nico's relaxed style and fluent delivery means he gets away with lines others could only dream of. Very funny.” - FHM

Credits

Arenberg x De Studio