Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn mondmaskers en het Covid Safe Ticket (CST) verplicht in Arenberg. Meer info »

Programma
'Nuff Said Editie 100!
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 'Nuff Said

'Nuff Said

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Vanaf oktober kan je elke maand op ‘Nuff Said in De Studio terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.
Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De energieke spring-in-’t-veld Soe Nsuki is jullie host.
Aight! Who’s in!?

Line-up

BUGRA GEDIK (NL), de stadsjongen die zijn mond niet kan houden, is opgegroeid in een achterbuurt en geschoold in een ‘goede’ buurt.  Gelukkig vond hij in 2014 zijn heil in de stand-up: rauw en introspectief met een filosofisch randje. In mei 2017 won Bugra de jury- en publieksprijs op het Amsterdam Studenten Cabaret Festival.

FRANK DERUYTTER (BE) is sinds jaren een top-saxofonist die met tal van grote namen (o.a. Bobby Womack, Maceo Parker en Ike Turner) heeft samengewerkt. Na jaren als sideman gefungeerd te hebben treedt hij nu op de voorgrond als saxofonist én zanger. Zo besloot hij om een 'funk-big band' te vormen die uitsluitend On The One speelt. Het resultaat is OTO Machine: een stomende band, met een tot in de huid doordringende sound die een spetterende en indrukwekkende performance neerzet.

KHADIJA SOUSSI (BE) is gedreven door schrijven en verhalen vertellen. Hiermee wil ze mensen inspireren. In 2018 bracht ze samen met andere jongeren haar verhaal op podium in ‘Prikkeldraad’. Een jaar later was ze één van de leden van ‘De Nieuwe Spelers’, een theatertraject dat jongeren uit grootstedelijke context wil voorbereiden op de toelatingsproeven aan theateropleidingen, en op de podiumkunstensector.

ZAÏRE KRIEGER (NL) strijdt met woorden, kunst, essays, maar ook met beleidsanalyses, voor een betere en inclusievere wereld. Begin september 2021 verscheen haar vertaling van de poëzie van Amanda Gorman. Het gedicht ‘The Hill We Climb’ werd wereldberoemd omdat Gorman deze mocht voordragen tijdens de inauguratie van president Joe Biden. Momenteel werkt Zaïre aan de vertaling van het dichtbundel van Amanda Gorman.

THOMAS SMITH (BE) maakte in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup naam in Vlaanderen en Nederland als de gevatte comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Vertrekkende van observatie, overtuigt hij met behulp van improvisatie en een vette knipoog iedereen van zijn waarheid. In de loop van zijn carrière is Thomas uitgegroeid tot een stand-up comedian van wereldniveau. Standpunt, diepgang en een wervelende positieve energie.

+ DJ set by BNSD

Credits

Arenberg x De Studio


Reeds afgelopen
  • vrijdag 3 december 2021 - 20:00