Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Originals
Archief
Facebook event
Tijdschema

21:00 Originals

Originals

Onvervalste, snedige, rechttoe-rechtaan comedy… in een hoog tempo vuren deze Originals grappen, actualiteit en hilarische verhalen op je af. Ervaren comedians en toppers van de toekomst tekenen alvast voor een hilarische avond. Met MC Amelie Albrecht, David Galle en Nigel Williams

Amelie Albrecht

Amelie Albrecht was een tijd geleden nog een ongemotiveerde postbode. Intussen is ze de droogste comédienne van Dendermonde en omstreken. Onvervalste stand-upcomedy met een zeker je-m’en-foutisme en veel zelfrelativering. Amelie is amper een jaar bezig wanneer ze in 2018 Humo's Comedy Cup wegkaapt. 
Guy Mortier, hoofd van de jury: "Amelie is een pakket waar alles in zit: zeer goeie grappen, présence, een heel eigen stijl en hoogst komisch gebracht."

David Galle

David Galle, geboren in Menen en getogen in Wervik, is een grensgeval. Grenzen? Daar heeft deze stand-upcomedian lak aan. Hij verlegt ze, keer op keer, op zoek naar nieuwe hilarische horizons. Met een rosse haardos en een losse tong, werd zijn zoektocht al snel een geslaagde veroveringstocht. 

Nigel Williams

Nigel Williams is een van dé godfathers van stand-upcomedy in België. Meedogenloos kortwiekt hij verkopers van nieuwe idealen, gebakken lucht, vlaggen en hypocrisie. Verwacht maatschappelijk relevante stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie. Actueel, messcherp en vooral hilarisch!

Over Mad Goat

Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Ontdek het volledige programma op www.madgoat.be!

Met de steun van

 


Reeds afgelopen
  • donderdag 4 maart 2021 - 21:00 - 22:00
Herbekijk Mad Goat!

Herbekijk de shows van Mad Goat 2021 tot 48 uur na uitzending op SPOTLIGHT.