Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Bekijk de geldende coronamaatregelen in Arenberg en de status van jouw voorstelling. Meer info »

Programma
Originals Jeron Dewulf, Fuad Hassen, Rayen Panday, Roosje Pertz
Meer info

€ 28

Basisprijs

€ 21

-26 jaar

€ 21

Studenten

AMUZ
Facebook event
Tijdschema

19:45 Originals - voorstelling 1
21:00 Originals - voorstelling 2
22:15 Originals - voorstelling 3

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Eén ticket, drie shows

Deze voorstelling is onderdeel van het Mad Goat avondprogramma op 04.03. Als je een ticket voor Originals koopt, heb je dus ook een ticket voor Br/exit en 'Nuff Said op 04.03. Je kan ook een combiticket voor 04 én 05.03 kopen en zo van een fikse korting genieten!

Vergeet bij het reserveren van je tickets niet om een startlocatie (Arenberg, De Studio of Amuz) te kiezen!

Originals

Onvervalste, snedige, rechttoe-rechtaan comedy… in een hoog tempo vuren deze Originals grappen, actualiteit en hilarische verhalen op je af. Ervaren comedians en toppers van de toekomst tekenen alvast voor een hilarische avond. Met MC Jeron Dewulf, Fuad Hassen, Rayen Panday & Roosje Pertz.

Jeron Dewulf

Jeron Dewulf (BE) is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen Foute Vrienden en Advocaat van de Duivel op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na Grom en Survival of the fittest toe aan zijn derde volavondvoorstelling.

Website | InstagramTwitter

Fuad Hassen

Fuad Hassen (NL) werd geboren in Asmara (Eritrea) en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Met zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach weet hij iedereen voor zich te winnen. In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-uppodium, en met succes!

Website | Facebook | InstagramYouTube

Rayen Panday

Rayen Panday (NL) is een multitalent: hij is stand-up comedian, zingt, speelt piano en combineert dit allemaal in zijn shows. Ook buiten de grenzen van Nederland is zijn show een succes omdat zijn humor universeel is.

“Rayen is voor mij een allround comedian. Scherpe moves, zuivere tonen maar vooral keiharde grappen.” - Jandino Asporaat

Website | Facebook

Roosje Pertz

Roosje Pertz (BE) kreeg van haar moeder het advies niet langer met haar mond open voor zich uit te staren. Haar vrienden vonden dat ze stand-upcomedian moest worden. Sinds 2018 combineert Roosje met groot succes beide gouden tips. Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Het meest ijzige publiek ontvlamt met de aanstekelijke Roosje Pertz!

Website | Twitter


Wanneer?